Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 13 d’agost del 2024

'The Monkey'.

S’ha publicat un avanç de The Monkey, de Osgood Perkins.

The Monkey és una pròxima pel·lícula de terror basada en una història de Stephen King, publicada l’any 1980, del mateix nom. La pel·lícula està dirigida per Perkins, qui recentment ha dirigit Longlegs per a Neon de 2024 i protagonitzada per Nicolas Cage.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          


“A The Monkey, quan els germans bessons Hal i Bill descobreixen el vell mono de joguet del seu pare a les golfes, una sèrie de morts esgarrifoses comencen a succeir al seu voltant”, diu la descripció de la trama, segons Deadline. “Els germans decideixen desfer-se del mono i seguir endavant amb les seves vides, distanciant-se amb el pas dels anys. Però quan les misterioses morts comencen de nou, els germans han de reunir-se per a trobar una manera de destruir el mono per sempre abans de que s’endugui la vida de tots els que estan prop d’ells”.

La pel·lícula està protagonitzada per Theo James, Christian Convery, Tatiana Maslany, Elijah Wood, Colin O’Brien, Rohan Campbell i Sarah Levy.

Perkins va escriure el guió de The Monkey a més  amés de dirigir. Abans de Longlegs, Perkins va dirigir The Blackcoat’s Daughter de 2015, I Am the Pretty Thing Thats Lives in the House de 2016 i Gretel & Hansel de 2020.

James Wan produeix la pel·lícula sota el seu segell Atomic Monster. Michael Clear, Jason Cloth i Dave Caplan també en són productors, mentre que Brian Kavanaugh-Jones, Fred Berger, Chris Ferguson, Peter Luo, Nancy Xu i John Friedberg en són productors executius.

“Stephen King és el padrí del gènere de terror”, va dir Wan anteriorment sobre la pel·lícula. “Va tenir una gran influència en mi quan era un nen i al llarg de la meva carrera i sempre ha estat un somni ajudar a donar-li vida a una de les seves històries. The Monkey és una de les meves preferides, amb el seu concepte simple, icònic i increïblement comercial. I no puc imaginar a ningú millor que un visionari i fanàtic del gènere de tota la vida com a Osgood per a donar-li vida”.

The Monkey s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 21 de febrer de 2025, de la mà de Neon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada