Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 14 d’agost del 2024

'Kraven the Hunter'.

Kraven el Caçador ha patit diversos endarreriments de la seva data d’estrena i més d’un any desprès de que s’estrenés el primer avanç, finalment tenim un nou tràiler de l’última pel·lícula de Marvel de Sony Pictures.

En aquest avanç ple d’acció, hi ha molta violència sagnant i l’aparició de Rhino mutat que, fins a cert punt, sembla força fidel als còmics. Com a pel·lícula d’acció, Kraven el Caçador es veu força bé...tot i això, sabent que es tracte d’un dels malvats de Spider-Man, significa que emet vibracions series de Venom i Morbius.

Si, és un altre història d’origen per a un dels més grans enemics del escala murs en un món on no existeix. En el costat positiu, Aaron Taylor-Johnson sembla perfecte per al paper (llàstima que no l’hagin escollit per a aquest paper per a Spider-Man 4).

Des de Deadline van publicar ahir un article sobre el pròxim projecte de J.C. Chandor i afirmava: “Els endarreriments de [Kraven el Caçador] van permetre a Chandor afinar als personatges i ajustar la trama i algunes repeticions estratègiques que van resultar efectives. Desprès de patir un fracàs amb Madame Web, els executius de SPE són optimistes de que Karven estarà més en línia amb les pel·lícules de Venom”.

Al comentar sobre el projecte, el cineasta va dir: “Estic orgullós del treball que hem fet tots junts a Kraven, i quan la pel·lícula finalment tingui l’oportunitat de ser vista, crec que sorprendrà mol a molta gent. En quant al que m’espera a continuació, com sempre, això depèn dels deus del cinema”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i als cartells...

          

          





Kraven the Hunter és la història d’origen visceral i plena d’acció de com i per què ha arribat a existir un dels dolents més icònics de Marvel.

Aaron Taylor-Johnson interpreta a Karven, un home el qual la seva complexa relació amb el seu despietat pare, Nikolai Kravinoff (Russell Crowe), el du per el camí de la venjança amb conseqüències brutals, el que el motiva a convertir-se no sols en el millor caçador del món, sinó també en un dels més temuts.

Dirigit per J.C. Chandor a partir d’una història de Richard Wenk i un guió de Richard Wenk i Art Marcum i Matt Holloway, Kraven the Hunter està basada en els còmics de Marvel i produïda per Avi Arad, Matt Tolmach i David Householter.

El repartiment està encapçalat per Taylor-Johnson, Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott i Russell Crowe.

Kraven the Hunter arribarà als cinemes el 13 de desembre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada