Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 26 d’agost del 2024

'The Assassin'.

Keeley Hawes i Freddie Highmore han estat escollits com els protagonistes de la pròxima sèrie de suspens de Prime Video, The Assassin. La sèrie prové dels germans Harry i Jack Williams, els cocreadors de The Tourist.

La sèrie segueix a una assassina retirada (Hawes) que es reuneix amb el seu distanciat fill (Highmore) en una illa grega aïllada. La reunió incòmode es converteix en una lluita per la supervivència quan el passat accidentat de Julie obliga al duo a fugir.

Hawes actualment protagonitza Orphan Black: Echoes com a Kira Manning. Altres acreditacions notables de Hawes inclouen: Bodyguard, Line of Duty i Ashes to Ashes. Mentre tant, Highmore ha acabat recentment la seva carrera de set temporades com a Shaun Murphy a The Good Doctor. Abans del drama mèdic, Highmore va interpretar a Norman Bates a Bates Motel de A&E.

La sinopsis oficial diu: “Reclosa en una remota illa grega, la assassina retirada Julie (Hawes) té una reunió una mica espinosa amb el seu distanciat fill, Edward (Highmore), que està de visita des d’Anglaterra. Armat amb preguntes sobre nova informació de la seva paternitat, Edward lluita per a trobar el moment adequat per a parlar amb la seva frustrant distanciada mare. Però, quan finalment es presenta el moment, les coses prenen un gir mortal, quan el perillós passat de Julie l’atrapa i es veuen obligats a fugir de l’illa i emprendre la fuga junts”.

A més a més de Hawes i Highmore, The Assassin està protagonitzada per Gina Gershon, Shalom Brune-Franklin, Jack Davenport, Alan Dale, Gerald Kyd Devon Terrell, Richard Dormer, David Denick i Oleksandr Yatsenko. Pròximament s’anunciaran més incorporacions al càsting.

La productora de Williams, Two Brothers, produirà la sèrie en associació amb ZDF, All3Media International i Stan a Australia. Two Brothers és més coneguda per a desenvolupar i produir Fleabag. The Assassin constarà de sis episodis. El rodatge ha començat a Grècia.

Via Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada