Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 19 d’agost del 2024

'Vision'.


Agatha All Along presentarà a Joe Locke com un misteriós “adolescent” que es creu que és Billy, també conegut com a Wiccan i sembla que l’altre pròxim spin-off de WandaVision de Marvel Studios podria presentar al seu germà bessó.

Segons Daniel Richtman, la sèrie Vision (anteriorment coneguda com Vision Quest) està considerant a Javon Walton, el protagonista de Euphoria, per a interpretar a un altre “adolescent”, que presumiblement resultarà ser Tommy, també conegut com Speed.

Billy i Tommy van ser presentats com els fills de Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) i Vision (Paul Bettany) a WandaVision. Finalment es va revelar que eren construccions de la Anomalia de Westview i van ser esborrats de l’existència quan Wanda va dissipar el Hex.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness, una venjativa Scarlet Witch es proposa rastrejar variants dels bessons en universos alternatius, però finalment accepte el fet de que mai podrà reunir-se amb els seus fills que va perdre al final de WandaVision.

A principis d’aquest any ens vam assabentar de que la sèrie de televisió Vision havia estat renovada i que el productor executiu de Star Trek: Picard, Terry Matalas, s’havia incorporat com a showrunner. L’estrena de la sèrie està prevista per al 2026.

Es parla de que el treball de Matalas a Picard, “va impressionar molt als alts comandaments del estudi. El Cap de Marvel, Kevin Feige, un Trekkie declarat, inclús va aparèixer recentment amb Matalas en un episodi de dues hores del podcast de Star Trek Inglorious Treksperts”.

Bettany repetirà el seu paper com el tràgic el droide sintètic del UCM. No s’anomena la possible participació de Olsen, però la informació inicial assenyalava que la sèrie es desenvoluparia desprès dels esdeveniments de WandaVision, “mentre el fantasma Vision presumiblement explora el seu nou propòsit  a la vida”.

El final de WandaVision va revelar que la Vision amb la que havíem estat passant el temps durant tota la temporada, era en realitat una de les creacions de Wanda, però la veritable “Vision Blanca” va ser reconstruïda per S.W.O.R.D. i programada per a rastrejar i matar a Bruixa Escarlata. Aquesta versió del personatge, va anar a llocs desconeguts cap el final del episodi desprès de declarar-se com la “veritable Visió”.

En quan a Wanda, l’últim cop que vam veure a la poderosa bruixa, estava arrasant amb els il·luminati i fent que una muntanya es caigués sobre si mateixa a Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Els rumors anteriors de Vision Quest, afirmaven que els fills de Vision, Vin i Viv, farien el seu debut en el UCM a la sèrie, però no en sabem res de que planegen fer ara de l’encarnació de la sèrie de Jac Schaefer i què utilitzaran.

WandaVision de Marvel Studios combina l’estil de les comèdies clàssiques amb l’Univers Cinematogràfic de Marvel en el que Wanda Maximoff i Vision, dos essers amb superpoder que viuen la seva vida suburbana ideal, comencen a sospitar que no tot és el que sembla”.

A més a més de Olsen i Bettany, la sèrie estava protagonitzada per Kathryn Hahn, Teyonah Parris, Debra Jo Rupp, Randall Park i Kat Dennings. Desprès del èxit de la sèrie, es va anunciar un spin-off de “Agatha: Coven of Caos” amb el retorn de Hahn com a Agatha Karkness. Recentment vam saber que aquesta sèrie en realitat es titularà Agatha All Along.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada