Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 26 d’agost del 2024

'Spider-Man 4'.


Resulta una mica difícil de creure que aquestes altures Sony Pictures/Marvel Studios encara no hagin confirmat oficialment que una quarta pel·lícula de Spider-Man està en camí, tenint en compte la quantitat de rumors que han estat circulant durant l’últim any. Els fans esperaven algunes actualitzacions en la SDCC, però és fàcil oblidar que qualsevol notícia sobre Spidey vindria primer de la banda de Sony, pel que un gran anunci en el Hall H sempre va ser poc provable.

Hauríem d’escoltar quelcom força aviat, però per ara, ho has endevinat, hi ha més rumors!

Segons Daniel Richtman, la producció està programada per començar el pròxim any, i creu que la pel·lícula hauria d’arribar als cinemes el juliol de 2026, entre Avengers: Doomsday i Avengers: Secret Wars. Richtman nota que això és una bona indicació de que Spider-Man 4 serà un altre pel·lícula del Multivers.

Hem escoltat informacions contradictòries al respecte, però si són precisos, sembla que Tom Rothman de Sony s’ha sortit amb la seva!

Encara no sabem qui en serà el director, ja que és segur que el director de l’anterior trilogia no tornarà, hi ha el rumor que diversos cineastes estan a la llista per a dirigir Spider-Man 4, inclosos Justin Lin (Fast & Furious), Drew Goddard (The Cabin in the Woods) i Adil El Arbi i Bilall Fallah (Ms. Marvel, Bad Boys: Ride or Die).

Els guionistes de No Way Home, Chris McKenna i Erik Sommers, estan escrivint el guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada