Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 9 d’agost del 2024

'Saturday Night'.

S’ha publicat el primer tràiler de Saturday Night.

Saturday Night és una pròxima pel·lícula dirigida per Jason Reitman, que tracte sobre la caòtica nit de l’estrena de SNL l’any 1975. El guió de la pel·lícula ha estat coescrit per Reitman i Gil Kenan.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


“A les 11:30 p.m. del 11 d’octubre de 1975, una ferotge troupe de joves comediants i escriptors va canviar la televisió -i la cultura- per sempre”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Dirigida per Jason Reitman i escrita per Gil Kenan i el propi director, Saturday Night està basada en la història real del que va succeir darrera de les càmeres en els 90 minuts previs a la primera retransmissió de Saturday Night Live. Farcit d’humor, caos i màgia d’una revolució que quasi no es produeix, comptem en temps real fins que escoltem aquelles famoses paraules...”

El repartiment inclou a Gabriel LaBelle com a Lorne Michaels, Rachel Sennott com a Rosie Shster, Cooper Hoffman com a Dick Ebersol, Ella Hunt com a Gilda Radner, Kim Matula com a Jane Curtin, Emily Fairn com a Laraine Newman, Dylan O’Brien com a Dan Aykroyd, Lamorne Morris com a Garrett Morris, Cory Michael Smith com a Chevy Chase, Matt Wood com a John Belushi, Nicholas Braun com a Jim Henson, Tommy Dewey com a Michael O’Donoghue, Nicholas Podany com a Billy Crystal, Andrew Barth Feldman com a Neil Levy, Kaia Gerber com a Jacqueline Carlin i Finn Wolfhard, Jon Batiste com a Billy Preston i J.K. Simmons com el comediant Milton Berle, entre d’altres.

La pel·lícula està produïda per Reitman, Kenan, Jason Blumenfeld i Peter Rice. Erica Mills i JoAnn Perritano en són productores executives.

Reitman és conegut per dirigir Thank You For Smoking (2005), Juno (2007), Up in the Air (2009), Young Adult (2011), Tully (2018) i Ghostbusters: Afterlife (2021) i Ghostbusters: Frozen Empire (2024).

Saturday Night s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 11 d’octubre d’enguany, de la mà de Sony Pictures Entertainment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada