Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 13 d’agost del 2024

'Creature from the Black Lagoon'.


James Wan està en converses per a dirigir una nova versió de Creature from the Black Lagoon.

La pel·lícula original de El Monstre de la Llacuna Negre es va estrenar l’any 1954. La pel·lícula en blanc i negre i distribuïda per Universal-International va estar dirigida per Jack Arnold i protagonitzada per Richard Carlson, Julia Adams, Richard Denning, entre d’altres.

Si bé El Monstre de la Llacuna Negre li van seguir dues seqüeles -La Venjança de la Criatura de 1955 i La Criatura Camina entre Nosaltres de 1965-; des de llavors hi ha hagut nombrosos intents fallits de refer la icònica pel·lícula de monstres.

Ara, segons The Hollywood Reporter, Wan està en “converses preliminars” per a dirigir una nova pel·lícula de Creature from the Black Lagoon.

Segons s’informa, Wan i els seus col·laboradors han presentat a Universal una proposta sobre com refer la pel·lícula de 1954. Encara no s’ha assignat a un escriptor per al projecte, que estarà produït per Wan. Michael Clear i Judson Scott en seran els productors executius.

“La versió de Wan es descriu com una versió modernitzada i fonamentada que s’inclinarà cap al horror visceral, sense deixar de respectar l’original”, assenyala l’article de The Hollywood Reporter.

Una descripció de la pel·lícula de 1954 diu: “Les restes d’un animal misteriós han sortit a la llum a una remota selva i un grup de científics intenta determinar si la troballa és una anomalia o una evidència d’una bestia no descoberta. Per aconseguir el seu objectiu, els científics han d’enfrontar-se als terrenys més perillosos que ofereix Amèrica del Sud. Però el terreny no és res comparat amb el perill que representa un ser d’un altre món que posa en perill el seu treball i les seves vides”.

Wan és conegut per dirigir Saw de 2004, Dead Silence de 2007, Insidious de 2010, The Conjuring de 2013, Insidious: Chapter 2 de 2013, Furious 7 de 2015, The Conjuring 2 de 2016, Aquaman de 2018, Malignant de 2021 i Aquaman and the Lost Kingdom de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada