Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 15 d’agost del 2024

'Soulm8te'.

El repartiment de Soulm8te segueix creixent i des de Deadline ens informen que David Rysdahl s’ha unit per a protagonitzar la pròxima pel·lícula ambientada en l’univers de M3GAN.

Segons ens informen des de Deadline, Rysdahl protagonitzarà al costat de Lily Sullivan en el pròxim projecte. A la pel·lícula, Rysdahl interpretarà a un home que adquireix un droide amb intel·ligència artificial (interpretat per Sullivan) per a ajudar-lo a bregar amb la pèrdua de la seva esposa.

“En un intent per crear una parella veritablement sensible, l’home converteix distretament a un robot amorós inofensiu en una ànima bessona mortal”, es pot llegir en la sinopsis.

Soulm8te està dirigida per Kate Dolan (You Are Not My Mother) amb un guió que ha reescrit a partir de l’esborrany original escrit per Rafael Jordan, basat en una història de James Wan.

No se’n sap molt de la pròxima pel·lícula, però es descriu com centrada en la sensació dels “thrillers domèstics dels 90’s”, però amb un toc tecnològic.

“Bàsicament, veig aquesta pel·lícula com una exploració de les relacions i la soledat”, va dir Dolan en un comunicat anunciant el nou projecte. “Tot i els avenços tecnològics, hi ha veritats humanes duradores de les que no podem escapar i espero profunditzar en aquestes profunditats”.

Desprès de triomfar el 2023, actualment s’està preparant una seqüela de M3GAN, titulada M3GAN 2.0. En aquesta pel·lícula, les actrius Allison Williams i Violet McGraw repetiran els seus respectius papers del film original i la seva estrena està prevista per al 27 de juny de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada