Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 27 d’agost del 2024

'Sonic the Hedgehog 3'.

Se n’ha parlat molt sobre la publicació d’aquest avanç en línia durant mesos, però el primer tràiler de Sonic the Hedgehog 3 s’acaba de publicar en línia i definitivament ha valgut la pena.

En l’avanç, els herois de la franquícia es veuen superats per Shadow the Hedgehog (veu de Keanu Reeves), quelcom evident quan el popular antiheroi acaba ràpidament amb Sonic, Tails i inclús el formidable Knuckles.

Això obliga a Sonic i els seus amics a recórrer al seu major enemic, el Doctor Robotnik, a la recerca d’ajuda. S’uneixen per a derrotar a Shadow en el que sembla una conclusió èpica per aquesta trilogia, tot i que estem segurs de que no es pot confiar en el dolent. L’avanç acaba amb Sonic i Shadow a punt d’enfrontar-se, tot i que assegurat de quedar-te desprès del títol per a veure a Jim Carrey fent el doble treball com a Eggman...i el seu avi!

Aquesta pel·lícula sembla molt divertida i és difícil creure que no hagi passat tant de temps des de que Paramount va horroritzar als fans amb un Sonic redissenyat. La reacció negativa va obligar al estudi a endarrerir la seva estrena i fer que el personatge CGI s’ajustés més a la seva aparença clàssica.

Soncic the Hedgehog va sorprendre a tothom l’any 2020 i tant la seqüela com el spin-off de Knuckles van rebre crítiques igualment de positives tant per part dels fans com dels crítics. En quan a aquesta tercera pel·lícula, sembla que els jocs cobren vida, una perspectiva emocionant per als fans de la franquícia de SEGA.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


Sonic the Hedgehog 3 tornarà a estar dirigit per Jeff Fowler a partir d’un guió escrit per Pat Casey, Josh Miller i John Whittington. Ben Schwartz reprendrà el seu paper de Sonic. Els detalls sobre l’argument son escassos, però comptarà amb Shadow the Hedgehog, el veloç rival de Sonic que va aparèixer per primer cop en el videojoc Sonic Adventure 2 de Sega Dreamcast de 2001. El film arribarà als cinemes el 20 de desembre d’enguany.

Entre les noves incorporacions a la franquícia es troben Krysten Ritter (Jessica Jobes), Alyla Browne (Furiosa), James Wolk (Harley Quinn), Sofia Pernas (Jane the Virgin), Cristo Fernández (Ted Lasso) i Jorma Taccone (Spider-Man: Across the Spider-Verse). També es va confirmar a Keanu Reeves com a Shadow the Hedgehog.

Sonic the Hedgehog 2 també va estar dirigit per Fowler, qui va fer el seu debut com a director en el film original. El film va recaptar un total de $405.421.518 a nivell mundial, per a un pressupost d’entre $90M i $110M.

Sonic the Hedgehog 3 s’estrenarà el pròxim 20 de Desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada