Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 6 d’agost del 2024

'John Wick: Under The Heigh Table'.

L’univers de John Wick continua expandint-se, amb Lionsgate treballant activament en una nova sèrie de televisió coneguda com John Wick: Under The Heigh Table.

Segons una informació recent des de Deadline, la sèrie servirà com a seqüela de John Wick: Capítol 4 i reprendrà la trama directament desprès del final de la pel·lícula. La sèrie es centrarà en el món de La Alta Mesa, el grup fictici que supervisa als assassins de la franquícia i una “col·lecció de nous personatges cercarà fer-se un nom mentre alguns dels personatges incondicionals de la franquícia segueixen compromesos amb l’ordre del vell món”.

La informació parla que Keanu Reeves i Chad Stahelski (que va dirigir les quatre pel·lícules de John Wick) estan involucrats en els rols de producció, amb Stahelski llest per a dirigir l’episodi pilot. La sèrie estarà escrita per Robert Levine (cocreador de The Old Man). Si bé Reeves no està involucrat com a actor per ara, des de Deadline assenyalen que està essent “molt pràctic” amb el projecte i n’és productor executiu al costat de Stahelski.

John Wick: Capítol 4 es centrava en l’assassí Caine (Donnie Yen) que cerca guanyar-se la seva llibertat de l’Alta Taula i rastrejar a Wick (Keanu Reeves) en el procés. La pel·lícula acaba amb Wick i Cane competint en un duel a l’alba i Wick matant al marques de l’Alta Taula (Bill Skarsgård) abans de morir presumiblement per les seves ferides.

Des de Deadline també informen que una cinquena pel·lícula de John Wick encara està en desenvolupament i que John Wick: Under The High Table no interferirà amb cap pla per a futures entregues de la franquícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada