Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 2 d’agost del 2024

'Britney Spears Biopic'.

S’està preparant una pel·lícula biogràfica de Britney Spears.

El 2023, la novel·la de memòries de Spears, The Woman in Me, va ser publicada per Gallery Books. Rapidament va demostrar ser un gran èxit, havent venut més de 2,5 milions de copies i convertint-se en un èxit de vendes numero u de New York Times.

Segons Deadline, The Woman in Me ara es convertirà en llargmetratge per a Universal Pictures. No s’ha fet cap anunci de càsting encara.

La pel·lícula biogràfica de Britney Spears estarà dirigida per Jon M. Chu. La filmografia de Chu com a director inclou Step Up 2: The Streets de 2008, Step Up 3D de 2010, G.I. Joe: Retaliation de 2013, Jem and the Holograms de 2015, Now You See Me 2 de 2016, Crazy Rich Asians de 2018 i In the Heights de 2021.

Chu també està dirigint l’adaptació en dues parts de Wicked, protagonitzada per Cynthia Erivo com Elphaba i Ariana Grande com a Galinda. Wicked s’estrenarà als Estats Units al novembre, mentre que Wicked: Part Two arribarà el 2025.

Marc Platt, que ha treballat amb Chu en les pel·lícules de Wicked, produirà la pel·lícula biogràfica.

“El juny de 2021, el món sencer va escoltar a Britney Spears parlar en audiència pública. El impacte de compartir la seva veu, la seva veritat, va ser innegable i va canviar el curs de la seva vida i la de moltes altres persones. The Woman in Me, revela per primer cop la seva increïble trajectòria i la força que hi ha al nucli d’una de les més grans intèrprets de la història de la musica pop”, es pot llegir en la descripció de la novel·la. “Escrit amb notable franquesa i humor, l’innovador llibre de Spears il·lumina el poder perdurable de la musica i l’amor i la importància de que una dona expliqui la seva pròpia història, en els seus propis termes, per fi”.

Encara no hi ha data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada