Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 18 d’agost del 2024

'Notícies Marvel'.

El cicle de notícies pot haver-se estabilitzat una mica en les dues últimes setmanes desprès de la Comic-Con de San Diego i la D23, però tenim un resum d’alguns rumors relacionats amb l’Univers Cinematogràfic de Marvel, que circulen actualment en línia.

En primer lloc, Daniel Richtman ens informa de que l’equip de Thunderbolts* serà part de Avenegers: Doomsday i Avengers: Secret Wars. Això últim no seria exactament una gran sorpresa, però no esperàvem veure a Yelena, Bucky, “Non” i la resta de la colla unir-se a la batalla contra el Doctor Doom de Robert Downey Jr.




Ritchman també va escoltar que Marvel Studios està desenvolupant una sèrie animada de Power Pack per a Disney+. Hem estat escoltant rumors sobre alguna mena de projecte de Power Pack que s’està desenvolupant des de fa anys, però amb l’expectativa de que Franklin Richards sigui presentat a Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes, Marvel pot haver decidit que ara és el moment de seguir endavant.

Seguint amb l’animació, Richtman ha compartit alguns nous detalls de la història de la sèrie Eyes of Wakanda, que suposadament comptarà amb viatges en el temps. Segons la primícia, la sèrie veurà a un grup d’habitants de Wakanda viatjant en el temps per evitar que la Horda destrueixi el món. Es parla de que la sèrie succeeix en la Línia de Temps Sagrada.


La Horda és una raça de essers semblants a insectes que envaeixen i consumeixen planetes. Formen una ment eixam i són tractats col·lectivament com una sola entitat.

Finalment, My Time To Shine Hello afirma que Taron Egerton està en converses amb Marvel Studios per a un paper no revelat. Fa temps que hi ha el rumor que l’actor de Kingsman està a la llista per a substituir a Hugh Jackman com a Wolverine en el UCM, però ha negat repetidament que s’hagin celebrat reunions.

“No serè qui interpreti a Wolverine”, va dir en una entrevista l’any 2023. “No hi ha senyals que apuntin a que això sigui el que es farà. I simplement no sé si estic...potser estic arribant a un punt en el que això ja no és el que vull. No ho sé. Mai diria mai, i m’agraden aquestes pel·lícules. He gaudit molt veient-les durant els últims 10-15 anys. Però si jo...Ja saps, potser ja no siguin adequades per a mi. Crec que potser ja he passat el punt en el que això era el correcte [per a la meva carrera].

A menys que hi hagi quelcom que hagi canviat des d’aquestes declaracions, és segur assumir que l’estan considerant per  a un altre personatge diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada