Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 17 d’agost del 2024

'Untitled Spielberg Film'.

Un altre estrella podria estar a prop per unir-se a la pròxima pel·lícula de Steven Spielberg, ja que des de Deadline ens informen de que Colin Firth està en converses per a unir-se a la seva misteriosa pel·lícula d’esdeveniments encara sense títol.

Des de Deadline assenyala que Firth està en “converses preliminars” per a unir-se al projecte i si accepte un paper, protagonitzarà al costat de Emily Blunt, qui ja ha estat escollida per a protagonitzar. De la mateixa manera com ja va succeir amb el càsting de Blunt, no es coneix cap informació real sobre el paper proposat per a Firth, ja que pràcticament no se’n sap res sobre el projecte en general.

La pròxima pel·lícula de Spielberg comptarà amb el suport de Universal Pictures i s’estrenarà el 15 de Maig de 2026. Fins ara, no està clar com es titularà el projecte ni de què tractarà, tot i que algunes informacions apunten a que Spielberg estava treballant en una història original sobre ovnis.

Spielberg treballarà amb David Koepp en la pel·lícula i Koepp escriurà el guió del projecte. Ambdós no es coneixen entre si, ja que Koepp va escriure Jurassic Park de 1993, The Lost World: Jurassic Park de 1997, War of the Worlds de 2005 i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull de 2008 per a Spielberg.

L’últim llargmetratge de Spielberg va ser The Fabelmans de 2022, un projecte que va ser escrit i dirigit per Spielberg i contava una versió fictícia de la seva adolescència i els seus primers anys com a cineasta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada