Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 26 d’agost del 2024

'One Piece Season 2'.

Netflix està completant el repartiment per a la segona temporada de One Piece. Poc desprès de l’anunci de la incorporació de Katey Sagal i Mark Harelik, el servei de streaming també ha anunciat que Sendhil Ramamurthy (Never Have I Ever)interpretarà a Nefertari Cobra en la molt esperada segona temporada.

A One Piece, Nefertari Cobra és el Rei de Alabasta i el patriarca de la família Nefertari. És l’espòs de Nefertari Titi i el pare de Nefertari Vivi.

“En el cor del Regne del Desert de Alabasta, on s’agita la rebel·lió i s’enterren els secrets, es troba un Rei com cap altre. Presentem a Nefertari Cobra, el pilar de la integritat en un regne en una cruïlla”, va escriure Netflix a X.

Ramamurthy és l’última incorporació al repartiment de la temporada 2, unint-se als prèviament anunciats: Daniel Lasker com a Mr. 9, Camrus Johnson com a Mr. 5, Jazzara Jaslyn com a Miss Valentine, David Dastmalchian com a Mr. 3, Werner Coetser com a Dorry, Brendan Murray com a Brogy, Clive Russell com a Crocus, Callum Kerr com a Smoker, Julia Rehwald com a Tashigi, Rob Colletti com a Wapol i Ty Keogh com a Dalton.

Desprès d’anunciar la incorporació de Ramamurthy, Netflix també ha anunciat la incorporació de Charithra Chandran (Bridgerton), que s’uneix com a Miss Dimecres.

La notícia arriba desprès d’una setmana farcida d’incorporacions al repartiment. Miss Dimecres (també anomenada Nefertari Vivi) és un personatge clau en la història de One Piece, coneguda per la seva participació amb els Pirates del Barret de Palla durant tota la saga d’Alabasta.

“Estic emocionada d’unir-me al repartiment de One Piece i em sento increïblement agraïda amb el sensei Oda per confiar amb mi per al paper de Vivi. Se el que significa per a tots vosaltres i treballaré el més dur possible per a fer-li justícia i fer-vos sentir orgullosos”, va dir Chandran en un vídeo compartit per Netflix.

Chandran és millor coneguda pels seus papers de Edwina Sharma en la segona temporada de Bridgerton, així com de Sabina Pleasance en la segona temporada de Alex Rider. Els seus crèdits cinematogràfics inclouen Eternals i How to Date Billy Walsh.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada