Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 31 de juliol del 2024

'I Know What You Did Last Summer'.

El reboot de I Know What You Did Last Summer de Sony Pictures ja té el seu repartiment, amb Camila Mendes i uns altres quatre actors anomenats per a la pel·lícula d’alt perfil.

Tot i que s’ha revelat poc en quant a detalls específics de la trama, es sap que Jennifer Kaytin Robinson dirigeix el reboot basant-se en un guió que ha coescrit amb Sam Lansky, mentre que Leah McKendrick està acreditada amb el guió inicial. Neal Moritz, productor de la pel·lícula original, està produint el reboot.

Des de The Hollywood Reporter assenyalen que el model per a Se el que Vàreu fer l’Últim Estiu és el de Scream de 2022, que va reiniciar la franquícia slasher i va dur a personatges heretats juntament amb nous personatges. Anteriorment es va informar de que tant Jennifer Love Hewitt i Freddie Prinze Jr. estaven en converses per a repetir els seus respectius papers de les dues primeres pel·lícules. A partir d’aquí, no està clar si tornaran.

Mendes és coneguda pel seu paper de Veronica Lodge a Riverdale durant set temporades, a més a més dels seus papers protagonistes recents en les comèdies romàntiques Musica i Upgraded, ambdues de Prime Video. Anteriorment, Mendes va tenir un paper secundari a la comèdia romàntica de bucle temporal Palm Springs i va treballar amb Robinson com a protagonista de la pel·lícula dramàtica adolescent Do Revenge.

Mendes protagonitza juntament amb l’actriu de Outer Banks, Madelyn Cline, ambdues incloses en converses per a protagonitzar. El repartiment anunciat fins ara també inclou a la nominada al Tony, Sarah Pidgeon, Tyriq Withers, qui va aparèixer en un episodi de la temporada 3 de Atlanta i en sis episodis de Tell Me Lies de Hulu i Jonah Hauer-King, qui va interpretar al Princep Eric en la nova versió real de Disney La Petita Sirena.




La saga original de I Know What You Did Last Summer, va ser estrenada l’any 1997 per el guionista de Scream, Kevin Williamson i el director Jim Gillespie. Amb un repartiment que incloïa a Sarah Michelle Gellar and Ryan Phillippe, i que va recaptar $125,5M a nivell mundial i va donar peu a una seqüela que es va estrenar l’any 1998, i que es titulava I Still Know What You Did Last Summer, d’aquesta només hi ha dades del Box Office dels USA que va recaptar molt menys que la primera, $40M en front als $72,5M de la primera. També hi va haver-hi una seqüela el 2006, que no es va estrenar als cinemes i no va incloure a cap membre del repartiment original. El 2021, Prime Video va estrenar una adaptació televisiva del llibre I Know What You Did Last Summer, tot i que es va cancel·lar desprès d’una temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada