Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 22 de juliol del 2024

'King Spawn'.


No estàvem segurs de si això algun cop veuria la llum, però el creador de Spawn, Todd McFarlane, ha recorregut a les xarxes socials per anunciar que el guió del tant esperat reinici finalment està complet.

El projecte també ha rebut un títol oficial: King Spawn.

Suposem que això significa que la història es basarà, com  a mínim parcialment, en el còmic King Spawn, el qual la sinopsis la podeu llegir a continuació...

“King Spawn expandeix encara més l’univers Spawn amb una presència cada cop més gran del Infern, el Cel i els Herois aquí a la Terra. Un dolent clàssic del passat de Spawn ha començat a fer valer els seus poders a la Terra corrompent tantes ànimes com sigui possible. Tot i que sols Spawn sap que ell  existeix”.

L’any 2022, la pel·lícula, que ha estat en procés des de 2017, si t’ho pots creure, va afegir un nou equip de redacció en forma de Scott Silver (Joker), Malcolm Spellman (The Falcon and the Winter Soldier; Captain America: Brave New World) i el prometedor escriptor Matthew Mixon.

Fins on sabem, Jamie Foxx (Spider-Man: No Way Home; Django Unchined) encara està assignat epr a interpretar el paper principal Al Simmons, també conegut com l’antiheroi demoníac anomenat Spawn, però és possible que els coses hagin canviat en respecte això.

McFarlane va estar considerant posar-se ell darrera de la càmera, però sembla haver canviat d’opinió, reconeixent que “pot ser que no sigui la persona adequada per a dirigir, particularment ara que alguns dels escriptors de més alt perfil en el espai de les pel·lícules de còmics estan involucrats”.

“Si tenim a un actor de primer nivell, productors de primer nivell, escriptors de primer nivell, llavors vols filmar per a directors de primer nivell, directors de fotografia de primer nivell?”, va dir en una entrevista recent. “La resposta és, ‘per descomptat’. Mantinguem l’impuls”.

“Vaig créixer a Berkeley, que és una ciutat de còmics. El personatge de Spawn de Todd McFarlane sempre va ser un dels meus preferits: un superheroi negre que no era cap tonteria, era genial i s’ocupava de temes moderns”, va afegir Spellman. “Jo, Mat Dixon i Scott Silver estem compromesos a honrar el que Todd va començar i el que Spawn és en essència, entregant quelcom que sigui rellevant i avantguardista i diferent a qualsevol altre pel·lícula de superherois que existeix”.

Tot i que la popularitat del personatge ha disminuït una mica al llarg dels anys, Image’s Spawn va ser un dels còmics més venuts dels anys 90’s. La pel·lícula de 1997 no va aconseguir fer justícia a Spawn i els seus diversos enemics i aliats, però la sèrie animada de HBO va ser molt més exitosa i val la pena seguir-la si encara no l’has vist.  

King Spawn està en desenvolupament amb una classificació R en ment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada