Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 11 de juliol del 2024

'Close to You'.

S’ha estrenat el tràiler i el cartell oficial de Close to You, la pròxima pel·lícula dramàtica de Greenwich Entertainment. Protagonitzada per Elliot Page, la pel·lícula arribarà als cinemes a partir del 16 d’agost.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell...

          


El tràiler presenta al personatge de Page, que és un home trans que trona a la seva ciutat natal per a retrobar-se amb la seva família separada. Close to You està escrita i dirigida per Dominic Savage, basada en una història de Savage i Page. La pel·lícula es descriu com una pel·lícula sobre “l’amor, la família i la identitat que analitza el desafiament de tornar a casa quan has acnviat i et sents com un estrany”. La pel·lícula també està protagonitzada per Hillary Back, Peter Outerbridge, Wendy Crewson, Janet Porter, Alex Paxton-Beesley, Daniel Maslany, Jim Watson, entre d’altres.

“Sam (Page) no ha estat a casa des de la seva transició. Desprès de quatre anys a Toronto, empren un temut viatge de retorn a la seva ciutat natal per a celebrar l’aniversari del seu pare. Un cop allà, s’enfronta a ferides no resoltes i es retroba amb un vell amor”, es pot llegir en la sinopsis.

La pel·lícula va tenir l’estrena mundial en el Toronto International Film Festival de 2023. Està produïda per Page, Savage, Krishnendu Majumdar, Richard Yee, Daniel Bekerman i Chris Yurkovich. Els productors executius són Anita Gou, Sam Intili, Nia Vazirani, Francine Maisler, Matt Jordan Smith i Andrew Frank.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada