Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 19 de juliol del 2024

'Apex'.

Charlize Theron ha estat escollida per a protagonitzar Apex, una nova pel·lícula de suspens de Netflix dirigida per Baltasar Kormákur (Touch).

Apex és una nova pel·lícula de suspens escrita per Jeremy Robbins que tracte sobre una escaladora que és perseguida mentre es troba a la natura.

Segons Deadline, Theron està en negociacions finals per a protagonitzar Apex, mentre que Kormákur està en negociacions finals per a dirigir. Theron també produirà Apex al costat de Kormákur, Dawn Olmstead, Beth Kono, AJ Dix, Ian Bryce, Peter Chernin, Jenno Topping i David Ready.

Des de Deadline descriuen el guió de la pel·lícula com una barreja de Free Solo de 2018 i Silence of the Lambs de 1991.

“Els executius de Netflix van quedar tan impressionats amb el guió que el van comprar tant sols amb els productors a bord. Quan es tractava de actor/actriu i director, Theron i Kormákur van ser les primeres opcions i en un altre cosa estranya, ambdós es van comprometre desprès de llegir el guió”, assenyala l’article de Deadline.

Theron va protagonitzar anteriorment La Vella Guardia de 2020 i L’Escola del Bé i del Mal de 2022 per a Netflix. També apareixerà en la pròxima seqüela de The Old Guard, The Old Guard 2, que encara no té data d’estrena.

Kormákur va dirigir anteriorment Contraband de 2012, 2 Guns de 2013, Everest de 2015, Adrift de 2018 i Beast de 2022. La seva última pel·lícula, Touch, es projecte actualment als cinemes dels Estats Units i està protagonitzada per Egill Ólafsson, Kōki i Palmi Kormákur.

Kormákur va dir a comingsoon en una entrevista exclusiva sobre Touch, que es basa en una novel·la del mateix nom de 2022: “Vaig pensar que aquest era el viatge d’un home des de aquesta petita illa anomenada Islàndia. En aquest viatge, és com estar en l’escola de Londres i conèixer a aquesta noia, Miko de Japó, aprens sobre aquests esdeveniments i aquestes històries. Em va agradar, com aquella visió singular i com la història s’obre a mesura que avancem, el que es converteix en l’obstacle de la història d’amor. M’encanta el misteri d’això i com aquesta revelació es revela en el llibre. Això va mantenir la meva atenció. Desprès, al analitzar la cultura i els diferents països, vaig pensar que era una oportunitat molt atractiva per a realitzar una pel·lícula a partir d’això”.

Netflix i Palmi Kormákur, encara no han anunciat una data d’estrena per a Apex.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada