Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 11 de juliol del 2024

'28 Years Later'.

Les fotografies més recents des del set de 28 Anys Desprès de la seqüela de terror farcida d’estrelles de Sony Pictures del clàssic de culte de 2002 de Danny Boyle, 28 Dies Desprès, han sortit en línia.

Actualment, la pel·lícula està programada per arribar als cinemes el 20 de juny de 2025. S’estrenarà el mateix mes que altres pel·lícules d’alt perfil com ara Ballerina, el spin-off de John Wick de Lionsgate, la pel·lícula d’acció en viu de Com Ensinistrar el Teu Drac i la pel·lícula de F1 de Brad Pitt.

A continuació podeu veure’n les fotografies...

Les últimes fotografies des del set de 28 Anys Desprès han revelat el primer cop d’ull al personatge de l’estrella de Killing Eve, Jodie Comer. Gran part de les fotografies, es pot veure a la guanyadora d’un Emmy fugint del que semblen ser zombis nus. A més a més de Comer, l’estrella de Young Royals, Edvin Ryding, també ha estat vist en algunes de les fotografies, mostrant el paper del actor suec en la tant esperada seqüela.

La pròxima seqüela de terror torna a estar dirigida per Boyle a partir d’un guió escrit per Alex Garland (Civil War). El repartiment també inclou a Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, Jack O’Connell i Erin Kellyman i el guanyador del Oscar Cillian Murphy reprendre el seu paper de la pel·lícula de 2002. La pel·lícula està produïda per Garland, Boyle, Andrew Macdonald, Peter Rice i Bernie Bellew, amb Murphy també com a productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada