Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 17 de juliol del 2024

'Apartment 7A'.

S’han revelat les primeres imatges de Apartment 7A, que mostren a Julia Garner com a Terry Gionoffrio, un paper interpretat anteriorment per Victoria Vetri. El pròxim thriller psicològic, dirigit per Natalie Erika James (Relic), és una preqüela del clàssic de terror de 1968 de Roman Polanski, Rosemary’s Baby.

Tot i que la història del personatge no s’ha desenvolupat completament a la pel·lícula, el públic podrà presenciar tots els esdeveniments que van dur a la mort de Terry, un cop que Apartment 7A arribi a Paramount+ el 27 de setembre. Podeu veure les imatges del primer cop d’ull a continuació, cortesia de Vanity Fair.

Apartment 7A, ambientada a l’any 1965, investigarà el que va succeir a l’apartament de la ciutat de Nova York abans dels esdeveniments horribles a Rosemary’s Baby.







Segons la sinopsis, Apartment 7A narrarà “la història anterior al llegendari clàssic de terror Rosemary’s Baby, explorant el que va succeir a l’apartament abans de que Rosemary es mudés allà. Quan una jove ballarina lluita i pateix una devastadora lesió, es veu atreta per forces obscures quan una peculiar parella gran i ben connectada, li promet una oportunitat per aconseguir la fama.

Amb classificació R per “una mica de contingut violent i drogues”, Apartment 7A també està protagonitzada per Dianne Wiest (I Care a Lot) com a Margaux “Minnie” Castevet, Kevin McNally (Valkyrie) com a Roman Castevet, Amy Leeson (Rules of the Game) com a Rosemary i Scott Hume com a Guy Wodhouse. La resta del repartiment inclou a Jim Sturgess, Marli Siu, Rosy McEwen, Andrew Buchan i Kobna Holdbrook-Smith.

Apartment 7A està produïda per John Krasinski, Allyson Seeger, Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller, mentre que Vicki Dee Rock i Alexa Ginsburg són productores executives. El guió ha estat coescrit per James, Christian White i Skylar James.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada