Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 10 de juliol del 2024

'Spider-Noir'.


Lamorne Morris (New Girl) ha estat escollit al costat de Nicolas Cage per a la pròxima sèrie de Spider-Man Noir, titulada Spider-Noir.

Basada en el còmic Spider-Man Noir de Marvel, Spider-Noir és una pròxima sèrie d’acció real en la que Cage reprendrà el paper que va interpretar inicialment a la pel·lícula animada Spider-Man: Into the Spider-Verse de 2018.

Segons Deadline, Morris ha estat escollit com a Robbie Robertson en la sèrie de Prime Video i MGM+ de Marvel. La sèrie, segons un article de Variety del mes de maig, anteriorment es coneixia simplement com a “Noir”, però ara aparentment es titularà Spider-Noir.

Creat per Stan Lee, John Romita Sr. i Mickey Demeo, Robbie Robertson va fer el seu debut a Marvel Comics a Amazing Spider-Man #51 de 1967. Robertson, que sol ser un personatge secundari en les històries de Spider-Man, és editor del Daily Bugle i amic proper de J. Jonah Jameson. Anteriorment va ser interpretat per Bill Nunn en les pel·lícules de Spider-Man de Sam Raimi.

Morris és millor conegut per interpretar a Winston Bishop a New Girl. També va interpretar el paper principal a la sèrie Woke de Hulu i va tenir un paper important en la cinquena temporada de Fargo de FX. Ha aparegut a pel·lícules com Game Night de 2018, The Christmas Chronicles de 2018, Yesterday de 2019, Jumanji: The Next Level de 2019 i Bloodshot de 2020, mentre que aviat el podrem veure interpretar a Garrett Morris a SNL 1975 de Jason Reitman.

Spider-Noir “conta la història d’un investigador privat (Cage) ancià i sense sort a la Nova York dels anys 30, que es veu obligat a lidiar amb la seva vida passada com l’únic superheroi de la ciutat”, segons Deadline.

Oren Uziel i Steve Lightfoot són co-showrunners de Spider-Noir. Harry Bradbeer dirigeix i produeix excutivament els dos primers episodis de la sèrie de vuit episodis, mentre que Phil Lord, Christopher Miller i Amy Pascal també en són productors executius.

Spider-Noir encara no té data d’estrena; tot i això, la sèrie farà el seu debut a MGM+ abans d’arribar a Amazon Prime Video.

*Actualització:

Desprès dels rumors de la setmana passada, des de Variety han confirmat que el nominat al Premi de l’Acadèmia Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin; Edge of Tomorrow; Harry Potter and the Goblet of Fire) s’ha unit al repartiment de la pròxima pel·lícula de Sony Pictures Television i Amazon MGM Studios, Spider-Noir com el dolent principal de la sèrie.

No hi havia més detalls sobre el seu paper, però sembla provable que interpreti al arxienemic de Spider-man Noir, Norman Osborn, qui en aquest univers és un senyor del crim despietat, amb un vast imperi criminal que està involucrat en una varietat d’empreses il·legals, inclosos, entre d’altres, el contraban, els jocs d’atzar i al tràfic de persones. Les seves activitats finalment el posen en el camí del nostre heroi, qui, al llarg de la mini sèrie de còmics, cerca dur a la justícia als carrers corruptes i farcides de crim de Nova York.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada