Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 30 de juliol del 2024

'Bagman'.

S’ha publicat el primer tràiler de Bagman, la nova pel·lícula de terror de Lionsgate.

Bagman és una nova pel·lícula de terror protagonitzada per Sam Claflin (The Hunger Games: Catching Fire, Peaky Blinders) que tracta sobre una criatura mítica i malèvola que segresta nens. La pel·lícula s’estrenarà just a temps per a Halloween, ja que arribarà als cinemes dels Estats Units el pròxim mes de setembre.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


“En la obscura pel·lícula de terror Bagman, una família es veu atrapada a un malson mentre són perseguits per una criatura mítica i malèvola”, diu la sinopsis oficial. Durant segles i en totes les cultures, els pares han advertit als seus fills sobre el llegendari Bagman, que segresta nens innocents i els fica en la seva vil i podrida bossa per mai més tornar a ser vistos. Partick McKee (Claflin) va escapar molt just d’una trobada així quan era nen, el que li va deixar cicatrius duradores durant tota la seva vida adulta. Ara, el torturador de la infància de Patrick ha tornat, amenaçant la seguretat de la seva esposa Karina (Antonia Thomas) i el seu fill Jake (Caréll Rhoden). Lionsgate presenta, en associació amb Media Capital Technologies, una producció de Temple Hill”.

Bagman està dirigida per Colm McCarthy, qui anteriorment va realitzar Outcast de 2010 i The Girl with All the Gifts de 2016, aquesta última protagonitzada per Gemma Arterton, Paddy Considine i Glenn Close. El guió ha estat escrit per John Hulme, mentre que Marty Bowen, John Fischer, Wyck Godfrey i Isaac Klausner en són els productors.

A més a més de Claflin, Thomas i Rhoden, el repartiment de Bagman inclou a Sharon D Clarke, Steven Cree, William Hope, Adelle Leonce, Peter McDonald, Henry Pettigrew, Will Davis, Frankie Corio i Jordan Gubian.

Bagman s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 20 de setembre, de la mà de Lionsgate. La pel·lícula encarta no ha rebut una qualificació oficial de la Motion Picture Association (MPA).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada