Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 1 de juliol del 2024

'Geroge Clooney & UCM'.

L’estrella de Batman & Robin, George Clooney, va fer una breu aparició interpretant a Bruce Wayne a The Flash, però l’actor ha deixat clar que això era un “fet” i que no té interès en reprendre el paper novament.

To i que alguns fans estaven feliços de veure a Clooney novament com l’heroi icònic de DC Comics, l’escena, com la pel·lícula en si, va resultar ser molt divisiva i en general, es va notar que l’actor va tornar per a poc més que una breu broma visual.


Deixant de banda aquesta breu aparició, l’actor nominal al Premi de l’Acadèmia, ha evitat les pel·lícules de superherois des de la molt difamada pel·lícula de Batman de Joel Schumacher, però ha dit anteriorment que no necessàriament descartaria interpretar a un personatge de còmic diferent si el guió fos d’alta qualitat.

Ara, MTTSH afirma que Clooney està en converses amb Marvel Studios per a un paper no revelat.

Clooney té 63 anys i si bé no ho sembla i podria sortir-se amb la seva i interpretar ha algú més jove, això redueix els personatges que podria interpretar, com a mínim fins a cert punt. En aquest moment, la teoria més popular sembla ser una variant multiversal de Nick Fury, que sens dubte podria introduir-se a Avengers: Secret Wars o en el període previ a ella.

També s’especula que, podria estar en la llista de candidats per a interpretar al Doctor Doom a Els Quatre Fantàstics.

Si Clooney està en converses per a un paper en el UCM, quin personatge us agradaria que interpretés?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada