Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 31 de juliol del 2024

'Saturday Night'.

S’ha revelat la data d’estrena de SNL 1975, la pel·lícula de Jason Reitman sobre el programa de comèdia de llarga durada i ha canviat el títol.

S’ha confirmat que SNL 1975 s’estrenarà el 11 d’octubre de 2024. La pel·lícula ara es titula Saturday Night.

La data del 11 d’octubre coincideix amb la data d’emissió original del primer programa de Saturday Night Live l’any 1975. La història de la pel·lícula tracte sobre el que va succeir darrera de les càmeres en els 90 minuts previs a aquesta primera retransmissió. Reitman i Kenan han estat parlant amb tot el repartiment, els escriptors i l’equip que encara estan vius d’aquella nit per a obtenir una millor informació per al film.

Jason Reitman està dirigint Saturday Night a partir d’un guió que va coescriure amb Gil Kenan. Reitman, Kenan, Jason Blumenfeld, Erica Mills i Peter Rice estan produint.

Reitman i Kenan van treballar junts a Ghostbusters: Frozen Empire, que es va estrenar a principis d’aquest any. Aquesta pel·lícula té la seva pròpia connexió amb SNL. Els ex alumnes de la pel·lícula, Dan Aykroyd i Bill Murray, van protagonitzar la pel·lícula original.

La pel·lícula també està protagonitzada per Gabriel LaBelle com a Lorne Michaels, Rachel Sennott com a Rosie Shster, Cooper Hoffman com a Dick Ebersol, Ella Hunt com a Gilda Radner, Kim Matula com a Jane Curtin, Emily Fairn com a Laraine Newman, Dylan O’Brien com a Dan Aykroyd, Lamorne Morris com a Garrett Morris, Cory Michael Smith com a Chevy Chase, Matt Wood com a John Belushi, Nicholas Braun com a Jim Henson, Tommy Dewey com a Michael O’Donoghue, Nicholas Podany com a Billy Crystal, Andrew Barth Feldman com a Neil Levy, Kaia Gerber com a Jacqueline Carlin i Finn Wolfhard, Jon Batiste com a Billy Preston i J.K. Simmons com el comediant Milton Berle, entre d’altres.

Saturday Night Live celebrarà el seu 50è aniversari l’any que ve. El programa de comèdia de varietats ha donat origen a tota mena d’estrelles al llarg dels anys, inclosos Dan Aykroyd, Chevy Chase, Tina Fey, Chris Farley, Martin Short, Kristen Wiig, Andy Samberg, Bill Hader, Mike Myers, Bill Murray, John Belushi, Will Ferrell, Jason Sudeikis i Amy Poehler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada