Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 30 de juliol del 2024

'Ordained'.

Derek Kolstad, l’escriptor darrera de John Wick de 2014, està adaptant Ordained per a un nou projecte d’acció.

Ordained és un còmic de la editorial Bad Idea, escrit per Robert Venditti i il·lustrat per Raúl Allén i Antonio del Hoya.

Segons The Hollywood Reporter, Kolstad va anunciar a la Comic-Con de San Diego que està adaptant Ordained epr a un nou projecte d’acció. No està clar d’immediat si serà una pel·lícula o una sèrie per a televisió.

“Quan vaig llegir Ordained, vaig saber que tenia que adaptar-lo i li vaig dir a Bad Idea que tindrien de treure-m’ho de les meves mans fredes i mortes”, va dir Kolstad.

Dinesh Shamdasani i Benjamin Simpson estan produint l’adaptació per a Bad Idea.

“La història es centra en un sacerdot que realitza els últims sagraments en un hospital i un dia, administra els sagraments a un pacient moribund”, diu la descripció de The Hollywood Reporter. “El pacient confessa ser el Cap de la Màfia Irlandesa i revela els seus actes i secrets més obscurs. Quan l’home es recupera miraculosament, torna ràpidament a les malifetes i envia als seus homes a matar al sacerdot, que ara sap on estan enterrats tots els cossos. Però lo important és que el coll del sacerdot no sempre va ser blanc, ja que un cop va ser un SEAL de la Marina que va trobar la seva fe en mig de la batalla. Gàngsters, policies corruptes i un oficial de policia que vol enfrontar-se al Cap de la màfia irlandesa aprendran el que succeeix quan es creuen en el seu camí aquest sacerdot”.

A més  amés de escriure John Wick, Kolstad també ha treballat en diverses de les següents seqüeles de John Wick, incloses John Wick: Capítol 2 de 2017 i John Wick: Capítol 3- Parabellum de 2019. També va escriure el guió de la pel·lícula d’acció Nobody, protagonitzada per Bob Odenkirk, que es va estrenar el 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada