Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 9 de juliol del 2024

'The Umbrella Academy Season 4'.

Netflix finalment ha compartit el tràiler complet de la última temporada de The Umbrella Academy, basada en la sèrie de còmics de Dark Horse del mateix nom de Gerard Way.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell...

          


El tràiler de la 4a temporada mostra la missió final dels germans Hargreeves per a salvar el món d’un altre apocalipsis. El tràiler també destaca el paper principal de Ben en l’última entrega. També brinda un primer cop d’ull als nous membres del repartiment que s’uneixen al repartiment principal, inclosos els veterans de Parks and Recreation, Nick Offerman i Megan Mullally. L’última temporada estarà disponible al servei de streaming el 08 d’agost a Netflix.

“Els germans Hargreeves es van dispersar desprès de que l’enfrontament culminant al hotel Oblivion va dur a un reinici complet de la seva línia temporal. Desposseïts dels seus poders, cadascun ha de valer-se per si mateix i trobar una nova normalitat, amb graus d’èxit molt variats”, es pot llegir a la sinopsis. “Tot i això, les trampes del seu misteriós nou món resulten massa difícils d’ignorar durant molt de temps. El seu pare, Reginald, viu i fresc com una rosa, ha sortit de les ombres i ha aparegut a ull públic, supervisant un imprei empresarial poderós i nefast. Una misteriosa associació coneguda com The Keepers celebra reunions clandestines creient que la realitat que viuen és mentida i que s’acosta un gran venjança. Mentre aquestes noves i estranyes forces conspiren al seu voltant, la Acadèmia Umbrella ha d’unir-se per últim cop i córrer el risc de alterar la pau inestable que tots han aguantat tant per assegurar, per a finalment arreglar les coses”.

The Umbrella Academy va ser creada i produïda pel showrunner Steve Blackman. La sèrie està protagonitzada per Elliot Page com a Viktor Hargreeves, Tom Hopper com a Luther Hargreeves, Emmy Raver-Lampman com a Allison Hargreeves, Robert Sheehan, David Castañeda com a Diego Hargreeves, Aidan Gallagher com a Number Five, Justine H. Min com a Ben Hargreeves, Ritu Arya com a Lila Pitts i Colm Feaore com a Reginald Hargreeves. La temporada 4 també presenta a Nick Offerman i Megan Mullally com els professors universitaris Jean i Gene Thibedeau, als quals es descriu com “un parell casat de professors de col·legis comunitaris de Nou Mèxic que utilitzen calçat còmode i pateixen el cas més estrany de Déjà Vu. Aquesta línia de temps mai s’ha vist”. Mentre tant, David Cross també apareixerà com a Sy Grossman, “un empresari i home de família tímid i honrat, desesperat per tronar a connectar-se amb la seva filla separada, que no s’aturarà davant res per a recuperar-la”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada