Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 15 de juliol del 2024

'Young Avengers'.


Agatha All Along presentarà a Billy Kaplan (Joe Locke), un personatge més conegut pels fans dels còmics com el fill de Bruixa Escarlata, Billy Maximoff/Wiccan.

En els còmics, el seu interès amorós és Teddy Altman, un híbrid Skrull/Kree, millor conegut com a Hulkling. Hi ha hagut especulacions de que el fill de Hulk, presentat per primer cop a She-Hulk: Attorney at Law, podria tornar a ser aquest personatge; ara, tot i això, sembla que Marvel Studios podria tenir altres plans per al heroi desprès de tot!

Segons My Time To Shine Hello i Alex Perez de The Cosmic Circus, Marvel Studios està considerant al coprotagonista de Locke a Heartstopper, Kit Connor, per al paper de Hulkling.

L’actor anglès, que es va declarar bisexual l’octubre de 2022, també és conegut pel seu treball a Rocketman, Rocket’s Island i His Dark Materials.

No està clar si Marvel Studios planeja anunciar un projecte de Young Avengers a la Comic-Con a finals d’aquest mes, però sembla que hi ha plans per a que l’equip es reuneixi en el UCM quan MS. Marvel va reclutar a Kate Bishop/Hawkeye als moments finals de The Marvels.

En els últims anys també hem vist la introducció de personatges com America Chavez, Kid Loki, Patriot i Stature.

En els còmics, Hulkling va néixer durant la Guerra Kree-Skrull, cortesia d’una aventura entre la princesa Skrull Anelle i el campió Kree, el Capità Mar-Vell. Enviat a la terra quan era nen, Teddy no tenia idea de la seva herència alienígena fins que els seus poders van començar a manifestar-se quan era un adolescent.

Durant el recent esdeveniment de Empyre, es va veure a donar un pas endavant i convertir-se en el nou líder del seu poble. No fa falta dir que hi ha molt de potencial narratiu amb Hulkling en el UCM en el futur, inclosa la relació romàntica amb Wiccan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada