Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 4 de juliol del 2024

'Spider-Man Noir'.


A principis d’aquest any vam rebre la confirmació de que Sony Pictures tirava endavant amb una sèrie d’acció en viu de Spider-Man Noir per a Amazon Prime Video, amb Nicolas Cage (Ghost Rider, The Unbearable Weight of Massive Talent, Con Air) llest per a interpretar al heroi desprès de posar-li veu a la pel·lícula animada Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Ara, Daniel Richtman ens informa de que Brendan Gleeson (Harry Potter, The Banshees of Inisherin) s’ha unit al repartiment com a dolent.

No hi ha més informació, però als còmics, Noir s’enfronta a múltiples versions redissenyades de quasi tots els enemics de Spidey, inclòs Goblin, Vulture, Electro i Doctor Octopus.

Si això és exacte i Richtman ha encertat amb les primícies últimament, esperem que els intercanvis es confirmin aviat.

Segons la informació, la sèrie seguirà a un “investigador privat (Cage) envellit i amb mala sort en la Nova York de la dècada de 1930, que es veu obligat a bregar amb la seva vida passada com l’únic superheroi de la ciutat”, però no s’espera que aquesta versió del personatge que sigui Peter Parker.

Per descomptat, l’encarnació del còmic de Spider-Man Noir és una versió (o variant) del univers alternatiu de Parker, però és possible que aquest projecte hagi decidit donar-li al personatge una identitat diferent per a evitar confusions.

Oren Uziel en serà l’escriptor i productor executiu de la sèrie, amb els productors de Into the Spider-Verse Phil Lord i Christopher Miller i la ex Cap de Sony, Amy Pascal també a bord com a productors executius.

Uziel és conegut per escriure la pel·lícula d’acció romàntica The Lost City, i en pel·lícules com ara 22 Jump Street, Mortal Kombat i The Cloverfield Paradox. També està acreditat com a escriptor a John Wick: Chapter 4 i la pròxima adaptació del videojoc Borderlands.

Cage no va repetir el paper de Noir a la recent estrenada Across the Spider-Vers, però s’espera que torni per a l’última pel·lícula de la trilogia, Beyond the Spider-Verse.

El personatge es va fer servir principalment com alleujant còmic a Into the Spider-Verse, però els còmics són significativament més obscurs, pel que serà interessant veure quin direcció pren aquesta sèrie d’acció en viu.

“Spider-Man Noir, sovint denominat simplement Noir, és un superheroi que apareix als còmics estatunidencs publicats per Marvel Comics. Com a part del univers Marvel Noir (Terra-90214), aquesta versió alternativa de Spider-Man té una temàtica Noir. Assumeix el personatge i emergeix en una versió de Nova York durant la Gran Depressió. Mentre investiga una xarxa de contraban, Peter Parker és mossegat pel que sembla ser una aranya altament verinosa allotjada dintre d’un ídol del déu aranya. Al caure inconscient, Parker té una visió del déu aranya prometent-li poder. Desprès es desperta dintre d’un capoll i emergeix d’ell, posseint ara habilitats sobrehumanes similars a les d’una aranya”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada