Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 29 de juliol del 2024

'Avengers: Doomsday'.


Doncs per fi, gràcies a la SDCC (San Diego Comic Con) tenim nou títol per a Avengers 5, Avengers: Doomsday i en la qual també es va anunciar el retorn al UCM de l’actor Robert Downey Jr, com a Victor Von Doom.

El moviment es va anunciar al final del panell de Marvel en el saló H, que també van confirmar el nou títol de la pel·lícula. Juntament amb la notícia, també es va confirmar que els Germans Russo tornarien per a dirigir Avengers: Doomsday i Avengers: Secret Wars.

Poc desprès de que es revelés que els germans Russo tronarien, un grup de Doctor Doom va pujar al escenari per a confirmar el títol de la cinquena pel·lícula de Avengers. Un d’ells va fer un pas endavant i es va treure la mascara, revelant que no era altre que Robert Downey Jr.




Downey Jr. òbviament va interpretar el paper de Iron Man durant la major part del Univers Cinematogràfic de Marvel i el seu personatge va morir a Avengers: Endgame de 2019. Es desconeix per ara com tornarà com a Doctor Doom.

La pel·lícula es titulava anteriorment Avengers: The Kang Dynasty, però des de llavors ha canviat el nom desprès del comiat de Jonathan Majors l’any passat. Si bé la trama de la pel·lícula no està clara, es quasi segur que la pel·lícula es centrarà en el Doctor Doom, un dels dolents més icònics i coneguts de la història del còmic. Es suposava que la producció del projecte començaria en algun moment d’aquest any abans del acomiadament, però l’estat de la pel·lícula ara és una incògnita.

Avengers: Doomsday encara no té data d’estrena oficial, tot i que Marvel Studios ha dit que la pel·lícula arribarà el maig de 2026. Anteriorment estava anunciada per un any abans, el 02 de Maig de 2025, però es va unir a la llarga llista de endarreriments de Marvel, ja que molts films es van reescriure i es van veure afectats per les vagues del any passat de la industria del entreteniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada