Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 2 de juliol del 2024

'Kill'.

El director de John Wick, Chad Stahelski i  la seva productora estan produint una nova versió en anglès de Kill, el pròxim thriller d’acció en llengua Hindi.

Stahelski i la seva companyia 87Eleven Entertainment dirigiran la nova versió de la pel·lícula, que s’estrenarà als cinemes el 04 de Juliol de 2024, va ser notícia l’any passat quan Lionsgate va adquirir els drets de la pel·lícula a Amèrica del Nord i el Regne Unit, convertint-la en un dels primers casos en els que un estudi de Hollywood adquireix una pel·lícula en Hindi.

Si bé no es sap res de la nova versió fina ara, Stahelski va elogiar el pròxim projecte en un comunicat i va qualificar la pel·lícula original com una de les pel·lícules d’acció més creatives que mai hagi vist.

“Kill és una de les pel·lícules d’acció més vívida, salvatge i creativa que he vist recentment”, va dir Stahelski de 87Eleven Entertainment. “Nikhil ofereix seqüencies d’acció impecables que han de ser vistes per una audiència el més ample possible. És emocionant desenvolupar una versió en anglès; tenim grans sabates que omplir i estic desitjant treballar amb Nikhil, Karan, Apoorva, Guneet i Achin per a aconseguir-ho”.

Kill està escrita i dirigida per Nikhil Nagesh Bhat. La pel·lículaestà protagonitzada per Lakshya as Amrit, Tanya Maniktala as Tulika, Raghav Juyal as Fani, Ashish Vidyarthi as Beni, Harsh Chhaya as Baldev Singh Thakur, Abhishek Chauhan as Viresh, Parth Tiwari as Siddhi, entre d’altres. Està produïda per Hiroo Yash Johar, Karan Johar, Apoorva Mehta, Guneet Monga Kapoor i Achin Jain.

“Quan el comandant del exèrcit Amrit, descobreix que el seu veritable amor Tulika està compromesa en contra de la seva voluntat, es puja en un tren amb destí a Nova Delhi en una audaç recerca per a descarrilar el matrimoni concertat”, es pot llegir en la sinopsis. “Però quan una calla de lladres amb ganivets liderats pel despietat Fani, comencen a atemorir als passatgers innocents al seu tren, Amrit s’enfronta a ells en una matança que desafia a la mort per a salvar als que els rodegen, convertint el que hauria d’haver estat un típic viatge diàriament a un viatge emocionant ple d’adrenalina”.

Via comingsoon.net











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada