Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 31 de juliol del 2024

'Young Sherlock'.

La pròxima sèrie Young Sherlock de Prime Video ha donat la benvinguda oficialment a un nou membre del repartiment a la seva creixent llista, que està encapçalada per Hero Fiennes Tiffin (After Movies, The Woman King). El projecte prové de Guy Ritchie, qui en serà el director i productor executiu, desprès d’haver dirigit prèviament a Robert Downey Jr i Jude Law en la seqüela de Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

“La sèrie és una història plena d’acció sobre l’origen del estimat detectiu de Sir Arthur Conan Doyle, en una reimaginació explosiva d’aquest personatge icònic”, es pot llegir en el resum. “Als 19 anys, Sherlock Holmes cau en desgràcia, cru, sense filtres i sense forma, quan es veu atrapat en un misteri d’assassinat a la Universitat de Oxford que amenaça la seva llibertat. Al submergir-se en el seu primer cas amb una salvatge falta de disciplina, Sherlock aconsegueix desentranyar una conspiració mundial que canviarà la seva vida per sempre.

Segons Variety, l’estrella de The Wheel of Time, Dónal Finn, ha estat escollit per a interpretar a James Moriarty, que ha estat un personatge clau en les històries originals de Sherlock Holmes. Moriarty és més conegut com l’arxienemic de llarga durada del detectiu titular. L’icònic personatge ha estat interpretat anteriorment per Jared Harris en la pel·lícula de 2011 Joc d’Ombres i per Andrew Scott a la sèrie Sherlock protagonitzada per Benedict Cumberbatch. Sharon Duncan-Brewster de Dune, també va interpretar una versió femenina de Moriarty a Enola Holmes 2 de 2022.

La sèrie, inspirada en les novel·les El Jove Sherlock Holmes de Andy Lane, estarà escrit i produït pel showrunner Matthew Parkhill. La sèrie també compte amb els productors executius de Lane, Simon Kelton, Ivan Atkinson, Simon Maxwell, Dhana Gilbert, Colin Wilson, Marc Resteghini i Harriet Creelman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada