Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 17 de juliol del 2024

'M3GAN 2.0'.


Les càmeres ja estan gravant M3GAN 2.0. Jason Blum ha celebrat l’inici de producció de la segona entrega de l’exitosa pel·lícula de terror i ciència-ficció, que arribarà als cinemes el pròxim 27 de juny de 2025.

Blum va anunciar a X, que ara és “hora de tornar a construir a M3GAN”, ja que la producció de M3GAN 2.0 ja està en marxa a Nova Zelanda. Això es produeix desprès de que la data d’estrena, que inicialment estava programada per al 17 de gener de 2025, s’endarrerís i es trasllades al 16 de maig de 2025.

Podeu veure la publicació de Jason Blum a X...

La primera pel·lícula, dirigida per Gerard Johnstone, segueix a l’experta en robòtica Gemma, qui construeix una nina realista anomenada M3GAN, una intel·ligència artificial que ella mateixa va dissenyar, per a cuidar a la seva neboda Cady de 8 anys, que feia poc que s’havia quedat orfe. Tot i això, M3GAN sembla haver entès malament les seves responsabilitats i comença a tornar-se hostil sobre qualsevol que representi una amenaça per a Cady.

M3GAN veurà el retorn de Allison Williams (Get Out) i Violet McGraw (The Haunting of Hill House) com a Gemma i Cady, respectivament. Johnstone torna per a dirigir la seqüela, amb Akela Cooper (Malignant) novament a bord per a escriure el guió. Per altre banda, James Wan produirà la segona pel·lícula al costat de Blum i Williams.

A més a més de Williams i McGraw, els membres del repartiment que tornen inclou a Brian Jordan Alvarez com a Cole, Jen Van Epps com a Tess i Jenna Davis. Des de Deadline, també informen de que Timm Sharp, Aristoteles Athari i Jemaine Clement protagonitzaran la seqüela, unint-se a la membre del repartiment prèviament anunciada Ivanna Sakhno.

Els productors executius de M3GAN 2.0 inclouen a Michael Clear, Judson Scott, Ryan Turek, Mark Katchur, Adam Hendricks i Greg Gilreath.

A més a més de la pròxima seqüela, el món de M3GAN s’expandeix amb SOULM8TE, un spin-off que segueix a un home que “adquireix un androide amb intel·ligència artificial per a fer front a la pèrdua de la seva esposa recentment difunta. En un intent per a crear una parella veritablement sensible, sense adonar-se converteix a un inofensiu robot del amor en una ànima bessona mortal”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada