Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 18 de juliol del 2024

'We Live in Time'.

A24 ha publicat el tràiler de We Live in Time, el drama romàntic que abasta una dècada protagonitzat per Andrew Garfield i Florence Pugh.

“Almut (Pugh) i Tobias (Garfield) s’uneixen en un retrobament sorpresa que canvia les seves vides”, es pot llegir en la sinopsis. “A mesura que s’embarquen en un camí desafiant pels límits del temps, aprenen a apreciar cada moment de la ruta poc convencional que ha pres la seva història d’amor, en el romanç profundament commovedor que abasta una dècada del cineasta John Crowley”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


We Live in Time està dirigit per John Crowley, el qual els seus treballs anteriors inclou Brooklyn de 2015, The Goldfinch i l’episodi de Black Mirror, Beyond the Sea. Més enllà de Garfield i Pugh, la pel·lícula també està protagonitzada per Adam James (Wicked, Doctor Who), Marama Corlett (Black Mirror, Guardians of the Galaxy) i Sarah Moyle (The Gunman).

Andrew Garfield és millor conegut per les pel·lícules famoses com The Social Network, Silence, Under the Silver Lake, entre d’altres. També és conegut per interpretar a Peter Parker a The Amazing Spider-Man, paper que va repetir en el UCM a Spider-Man: No Way Home.

Florence Pugh també oscil·la entre els èxits de taquilla i el cinema aclamat. Es va fer un nom amb actuacions en pel·lícules com Fighting With My Family, Midsommar i Little Women. També ha tingut un paper vital a pel·lícules de gran pressupost com Black Widow, Oppenheimer i Dune: Part Two.

We Live in Time estarà en cinemes seleccionats el 11 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada