Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 9 de juliol del 2024

'Agatha All Along'.

S’ha publicat el tràiler de Agatha All Along de Marvel Studios.

Agatha All Along és una nova sèrie del UCM protagonitzada per Kathryn Hahn que serveix com a spin-off de WandaVision de 2021. Els dos primers episodis s’estrenaran a Disney+ aquest setembre.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un primer cartell...

          

          


“La infame Agatha Harkness es troba deprimida i fora de poder desprès de que un sospitós adolescent gòtic l’ajuda ha alliberar-se d’un encanteri distorsionat”, diu la sinopsis de la sèrie. “El seu interès es desperta quan ell li suplica que el dugui al llegendari Camí de les Bruixes, un desafiament màgic de proves que, si sobreviu, recompensa a una bruixa amb el que s’està perdent. Junts, Agatha i aquest misteriós adolescent formen un aquelarre desesperat i emprenen el camí cap avall, cap avall, cap avall...”.

Al costat de Hahn, Agatha All Along, anteriorment conegut com Agatha: House of Harkness, Agatha: Coven of Chaos i Aagatha: Darkhold Diaries, està protagonitzada per Joe Locke, Ssasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone i Aubrey Plaza.

Jac Schaeffer, la força creativa darrera de WandaVision, actua com a showrunner. Schaeffer també ha dirigit l’episodi pilot i és productor executiu de la sèrie al costat de Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum i Mary Livanos.

Rachel Golberg i Gandja Montiero també han dirigit episodis de la sèrie. La filmació va començar el gener de 2023 abans de que la producció finalitzes a finals de maig de 2023.

Els dos primers episodis de Agatha All Along de Marvel Television s’estrenaran el 18 de setembre a les 9 de la tarda hora Est i a les 6 de la tarda hora del pacífic a Disney+. La sèrie tindrà nou episodis en total i el final es transmetrà el 6 de novembre.

Mentre tant, WandaVision està actualment disponible a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada