Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 19 de juliol del 2024

'Beetlejuice Beetlejuice'.

Ha sortit un segon tràiler de Beetlejuice Beetlejuice i ens dona un millor punt de vista del retorn de la plaga abrasiva de Michael Keaton.

Amb la tant esperada seqüela de Tim Burton de la seva estimada comèdia de terror de 1988 i a menys de dos mesos per a la seva estrena, la seva promoció s’està escalfant. Llavors, aquest últim tràiler de Beetlejuice Beetlejuice fa una bona feina al ensenyar l’estrany i meravellós món dels morts.

El tràiler comença amb Astrid Deetz (Jena Ortega) repartint algunes crítiques acides als seus sarcàstics companys de classe. Desprès descobrim que ella no és exactament fanàtica del infame passat de la seva mare en “La casa fantasma” i no creu en lo sobrenatural. Quelcom així com el contrari de la dinàmica de la primera pel·lícula entre Lydia i els seus pares.

A continuació podeu veure’n el nou tràiler i cartell...

          

          


Quelcom que succeeix fa que Lydia Deetz (Winona Ryder) convoqui a Betelgeuse. I així es produeixen les malifetes del inframón quan el fantasma de Keaton fa bromes, com en els vells temps mentre està recolzat per la cançó Tragedy dels Bee Gees.

Trenta sis anys desprès dels esdeveniments de la primera pel·lícula, la família Deetz trona a la seva llar a Winter River desprès de la inesperada mort de Charles Deetz. La vida de Lydia fa un gir quan la seva filla adolescent rebel, Astrid, descobreix el misteriós model de la ciutat a l’àtic i el portal al Més enllà s’obre accidentalment, alliberant a Betelgeuse.

La història de Beetlejuice Beetlejuice prové de Alfred Gough, Miles Millar i Seth Grahame-Smith, amb Gough i Millar escrivint el guió, amb Burton de nou a la direcció. Repeteixen els seus respectius papers: Keaton, Winona Ryder i Catherine O’Hara. Els nous membres inclouen a Jenna Ortega com a Astrid Deetz, Justin Theroux com a Rory, Monica Belluci com l’esposa de Betelgeuse i Willem Dafoe com a Wolf Jackson.

Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper i Burton produeixen la pel·lícula, mentre que Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith i David Katzenberg són els productors executius.

Beetlejuice Beetlejuice s’estrena als cinemes dels Estats Units i IMAX el 06 de setembre de la mà de Warner Bros. Pictures. Mentre tant, la pel·lícula Beetlejuice de 1988, que també va estar dirigida per Tim Burton, es transmet actualment a AMC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada