Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 22 de juliol del 2024

'Tomb Raider Series'.


La sèrie de televisió de Tomb Raider de Phoebe Waller-Bridge ha rebut una actualització del director de televisió de Amazon MGM Studios, Vernon Sanders.

Parlant desprès de les recents nominacions al Emmy per sèries com ara Fallout i Mr. & Mrs. Smith, The Wrap li va preguntar a Sanders quan començaria la producció de l’adaptació de la icònica saga de videojocs Tomb Raider.

Sanders responia amb una actualització força típica sobre un projecte tan matiner a la seva vida, però va donar alguns detalls sobre el que estava planificant per a la resta de 2024.

“Estem treballant dur. Tenim gran material. Phoebe és realment bona. Estem molt emocionats. Suposo que passarem la resta d’aquest any preparant tot per a poder començar la producció a principis del pròxim any”.

Desprès va afegir un punt força cabdal en la producció.

“Tenim que trobar a la nostre Lara Croft, per a que la recerca global comenci més aviat que tard”.

La sèrie de televisió Tomb Raider va rebre llum verda oficialment el mes de maig, pel que, comprensiblement, encara queda molt per fer.

La sèrie de televisió Tomb Raider estarà escrita i produïda per Phoebe Waller-Bridge, millor coneguda per la guardonada sèrie Fleabag. També ha protagonitzat pel·lícules com ara Solo: A Star Wars Story i Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Waller-Bridge és una fan de Tomb Raider des de fa molt de temps i naturalment, estava molt entusiasmada amb aquesta oportunitat.

“Si li pogués dir al meu jo adolescent que això està succeint, crec que explotaria”, va dir. “Tomb Raider ha estat una gran part de la meva vida i em sento increïblement privilegiada de dur-ho a la televisió amb col·laboradors tan apassionats. Lara Croft significa molt per a mi, com ho és per molts i no veig l’hora de emprendre aquesta aventura. Ratpenats i tot”.

Abans de la sèrie de televisió de Tomb Raider a Amazon MGM, Netflix estrenarà la sèrie animada Tomb Raider: The Legend of Lara Croft aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada