Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 17 de juliol del 2024

'Young Sherlock'.

Colin Firth s’ha unit al repartiment de la sèrie El Jove Sherlock Holmes.

Young Sherlock és una nova sèrie de Amazon Prime Video dirigida i produïda per Guy Ritchie, qui anteriorment va realitzar les dues pel·lícules de Sherlock Holmes, Sherlock Holmes de 2009 i Sherlock Holmes: A Game of Shadows de 2011 amb Robert Downey Jr. i Jude Law.

Segons Deadline, la sèrie Young Sherlock ha afegit a Colin Firth (Kingsman saga) al repartiment. Firth interpretarà a un personatge anomenat Sir Bucephalus Hodge.

El repartiment de Young Sherlock també inclou a Hero Fiennes Tiffin com el jove sherlock holmes, Zine Tseng com la Princesa Gulun Shou’an, Natascha McElhone com a Cordelia i Joseph Fiennes com a Silas.

“La sèrie és una història plena d’acció sobre l’origen del estimat detectiu de Sir Arthur Conan Doyle, en una reimaginació explosiva d’aquest personatge icònic”, es pot llegir en el resum. “Als 19 anys, Sherlock Holmes cau en desgràcia, cru, sense filtres i sense forma, quan es veu atrapat en un misteri d’assassinat a la Universitat de Oxford que amenaça la seva llibertat. Al submergir-se en el seu primer cas amb una salvatge falta de disciplina, Sherlock aconsegueix desentranyar una conspiració mundial que canviarà la seva vida per sempre.

La sèrie, inspirada en les novel·les El Jove Sherlock Holmes de Andy Lane, estarà escrit i produït pel showrunner Matthew Parkhill. La sèrie també compte amb els productors executius de Lane, Simon Kelton, Ivan Atkinson, Simon Maxwell, Dhana Gilbert, Colin Wilson, Marc Resteghini i Harriet Creelman.

Firth va guanyar el premi de l’acadèmia al Millor Actor per la seva actuació a The King’s Speech de 2010. També és conegut per interpretar a Harry Hart en la franquícia Kingsman i a Mark Dacy en les pel·lícules de Bridget Jones. La seva filmografia també inclou The English Patient (1996), Shakespeare in Love (1998), Love Actually (2003), Mamma Mia! (2008), Tinker Tailor Soldier Spy (2011), Mamma Mia! Here We Go Again (2018), Mary Poppins Returns (2018), 1917 (2019), entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada