Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 30 de juliol del 2024

'The Fantastic Four: First Steps'.

La producció de Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes, va començar a Londres i ara tenim les primeres fotos del set de rodatge. Sembla que van ser preses per un dron, ja que veiem com es construeix la plataforma de llançament “Excelsior” del Edifici Baxter des de a dalt. (P.D: El nou títol i logo es va presentar durant la SDCC).

Un mapa de la ciutat revelat recentment durant la còmic con (i que podeu veure a continuació), per a la Nova York de la dècada dels 60’s a una realitat alternativa va confirmar que es troba al costat del edifici Baxter i és presumiblement el lloc des d’on l’equip s’enlaira en el fantàstic car quan s’embarquen en aventures junts.

L’icònic logo “4” brilla sota la llum del sol i per altre banda, sembla que Marvel Studios està construint carrers sencers de la ciutat. Fet de l’única que sembla ser aquesta versió de la ‘Gran Manzana’, és provable que aquesta fos l’única opció i tingui més sentit que filmar en el lloc.

És possible que finalment veiem al repartiment amb els vestits posats, de manera semblant a quan Deadpool & Wolverine es va filmar al Regne Unit. Tot i això, per ara, aquest podria ser l’únic cop d’ull que tinguem de Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes per un temps.

També es mostra a continuació un set descrit com un “poble petit”. Tot i això, hi ha la sensació de que en realitat se suposa que és el territori de Ben Grimm a Yancy Street.

Tornant al mapa de la ciutat abans anomenat, aquest barri definitivament no semblaria tant avançat com la resta de Nova York. Òbviament, és difícil dir-ho amb certesa en aquesta tapa tant precoç de la producció.

A continuació podeu veure des de més a prop les fotos del set de Els Quatre Fantàstic: Primers Passos...

Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm.

Completen el repartiment Julia Garner (Ozark) com a Shalla-Bal/Silver Surfer, Paul Walter Hauser, John Malkovich i Ralph Ineson com a Galactus.

El director Matt Shakman va treballar amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i mab Sam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes, i Eric Pearson (Black Widow) va ser l’última incorporació per a fer-li un retoc final.

La pel·lícula de la Primera Família Marvel està programada per estrenar-se el pròxim 25 de Juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada