Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 10 de juliol del 2024

'The Thursday Murder Club'.

Netflix ha afegit sis nous membres al repartiment de The Thursday Murder Club, la pròxima adaptació cinematogràfica de la novel·la més venuda de Richard Osman.

Segons Deadline, Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Tom Ellis (Lucifer), Geoff Bell (Kingsman: The Secret Service), Paul Freeman (Raiders of the Lost Ark), Sarah Niles (Ted Lasso) i Ingrid Oliver (Doctor Who).


Grant és millor conegut pel seu paper nominat al premi de l’acadèmia a Can You Ever Forgive Me? Grant ha aparegut recentment com a Sir James Catton a Saltburn i Fowler a Argylle. El veterà actor tindrà un paper recurrent a The Franchise de HBO, una sèrie de comèdia sobre un equip que treballa en la producció d’una pel·lícula de superherois.

Aquests sis actors, s’uneixen al repartiment prèviament anunciat que inclou a Helen Mirren, Pierce Brosnan, Ben Kingsley, Celia Imrie, David Tennant, Daniel Mays, Naomi Ackie, Jonathan Pryce i Henry Lloyd-Hughes.

Segons Netflix, “la història segueix a un grup d’amics en una casa de retir que es reuneixen per a resoldre assassinats per diversió, però es troben atrapats en un cas real”.

Els principals membres del Thursday Murder Club són Elisabeth (Mirren), una ex espia; Ibrahim (Kingsley), un ex psiquiatre; Ron (Brosnan), un ex activista sindical i Joyce (Imrie), una ex infermera.

Chris Columbus escriu i dirigeix la pel·lícula. Aquest és el primer treball com a director de llargmetratge des de The Christmas Chronicles 2 de 2020. La pel·lícula és l’últim projecte sorgit de la nova associació de Netflix i Amblin. Columbus és productor de la pel·lícula al costat de Jennifer Todd. Els productors executius inclouen a Holly Bario, Jeb Brody, Eleanor Columbus i Jo Burn.

La producció de The Thursday Murder Club està actualment en marxa. La pel·lícula per ara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada