Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 10 de juliol del 2024

'Crumble'.

Laika, el estudi conegut per a realitzar pel·lícules en stop-motion com Coraline de 2009, està realitzant una pel·lícula d’acció real escrita i dirigida per Brian Duffield.

La nova pel·lícula s’anomena Crumble i segueix a una parella que empren una aventura al voltant del món per a trobar un remei per a una antiga maledicció. Encara no s’ha anunciat cap data d’estrena.

Segons Variety, Crumble estarà escrita i dirigida per Duffield, qui anteriorment va dirigir Spontaneous de 2020 i No One Will Save You de 2023.

Phil Lord i Chris Miller produiran el film al costat de Duffield i Aditya Sood. Lucy Kitada i Nikki Baida en són productores executives.

“Mai oblidaré veure Coraline la nit de l’estrena en el AMC de Burbank 16 i preguntar-me qui eren aquests meravellosos nous genis”, va dir Duffield. “No puc esperar a realitzar una pel·lícula amb ells i espero estar a l’altura del seu estàndard i no podria estar més emocionat de poder emprendre una nova aventura amb els meus amics de Lord Miller”.

Matt Levin de Laika va afegir: “Estem molt emocionats d’associar-nos amb Brian i tot l’equip de Lord Miller en aquesta pel·lícula especial. Brian té una veu singular i ‘Crumble’ encarna perfectament la narració audaç, emotiva i inventiva que defensem a Laika. Lord Miller són únics en la seva classe i no podríem demanar un millor equip creatiu per a donar-li vida a aquesta història”.

A més a més de Coraline, la filmografia de Laika inclou ParaNorman de 2012, The Boxtrolls de 2014, Kubo and the Two Strings de 2016 i Missing Link de 2019. Travis Knight es troba treballant actualment en un altre pel·lícula en stop-motion anomenada Wildwood, la qual s’estrenarà al 2025.

El 2021, Laika va anunciar que estava treballant en la seva primera pel·lícula d’acció real, que és una adaptació de la novel·la Seventeen de John Brownlow.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada