Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 17 de juliol del 2024

'Why Don't You Love Me?'.

Jennifer Lawrence protagonitzarà Why Don’t You Love Me?, una adaptació de la novel·la gràfica de Paul B. Rainey per a A24.

L’exitós estudi cinematogràfic ha adquirit recentment els drets del projecte, que es va estrenar originalment el 2023. La pel·lícula es presenta com una comèdia de ciència-ficció i segueix a un parella casada que lluita pel seu matrimoni i la seva vida professional “fins que es donen compte de que la seva realitat no és el que sembla i que hi poden haver alternatives”, segons el resum de la pel·lícula.

Si bé no s’ha donat a conèixer informació oficial del càsting (a través de THR), Lawrence provablement interpretarà a Vlaire, la meitat infeliç de la parella casada. El projecte estarà dirigit per Robert Funke (One Becoming a God in Central Florida) i estarà produïda per Lawrence, Justine Ciarrocchi, Ari Aster, Lars Knudsen i Emily Hildner.

Why Don’t You Love Me? És una comèdia negra sober el matrimoni, l’alcoholisme, la depressió i el dol per les oportunitats perdudes”, es pot llegir en la sinopsis de la novel·la. “Paul B. Rainey ha creat una realitat alternativa divertidament aterridora on la confusió i el dolor poden dur a les persones a prendre males decisions però, eventualment, també a la llibertat...potser”.

Per a Lawrence, aquest marcarà el seu segon projecte planificat al costat de A24. Anteriorment, es va informar que Lawrence s’associarà amb A24 i Apple per a una pel·lícula de misteri i assassinat basada en la franquícia de tele-realitat Real Housewives. El projecte més recent de Lawrence ha estat la pel·lícula de comèdia sexual de 2023 No Hard Feelings, així com la pel·lícula de sàtira apocalíptica de 2021 Don’t Look Up.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada