Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 14 de juliol del 2024

'The Thursday Murder Club'.

Netflix ha publicat una foto del repartiment de The Thursday Murder Club, la pròxima adaptació de la novel·la més venuda de Richard Osman.

El servei de stremaing també va confirmar que la producció de la pel·lícula ja ha començat, acompanyat d’una fotografia que mostra al repartiment al costat del autor de la novel·la. A continuació podeu veure’n la primera imatge...

La pròxima pel·lícula estarà protagonitzada per Helen Mirren (The Queen) com l’ex espia Elisabeth, Pierce Brosnan (Mamma Mia!) com l’ex activista sindical Ron, Celia Imrie (Bridget Jones) com l’ex infermera Joyce i Ben Kingsley (Sexy Beast) com l’ex psiquiatra Ibrahim.

Si bé el projecte ja va començar el rodatge el passat 27 de juny, la fotografia recentment publicada marca el primer cop que es veu als actors abans anomenats caracteritzats dels seus personatges. Estan llestos per a interpretar a un grup d’amics i jubilats en una tranquil·la casa de retir anomenada Coopers Chase Retirement Village mentre es reuneixen tots els dijous per a investigar assassinats sense resoldre per diversió. Tot i això, aviat es veuran embolicats en un cas d’assassinat real que eventualment canviarà les seves vides tranquil·les i pacifiques.

Chris Columbus escriu i dirigeix la pel·lícula. Aquest és el primer treball com a director de llargmetratge des de The Christmas Chronicles 2 de 2020. La pel·lícula és l’últim projecte sorgit de la nova associació de Netflix i Amblin. Columbus és productor de la pel·lícula al costat de Jennifer Todd. Els productors executius inclouen a Holly Bario, Jeb Brody, Eleanor Columbus i Jo Burn.

“la història segueix a un grup d’amics en una casa de retir que es reuneixen per a resoldre assassinats per diversió, però es troben atrapats en un cas real”.

El càsting addicional inclou a Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Tom Ellis (Lucifer), Geoff Bell (Kingsman: The Secret Service), Paul Freeman (Raiders of the Lost Ark), Sarah Niles (Ted Lasso), Ingrid Oliver (Doctor Who), David Tennant (Doctor Who), Naomi Ackie (Lady Macbeth), Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve) i Daniel Mays (Chicken Run: Dawn of the Nugget).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada