Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 4 de juliol del 2024

'Bloody Mary: Origins'.

L’escriptor Jeffrey Reddick, creador de la longeva franquícia de terror Destí Final, s’ha associat amb el productor Todd Slater entre d’altres a Bloody Mary: Origins, una nova i esgarrifant versió de la clàssica llegenda urbana.

Provinent de Convoke Media de Slater, Vast Entertainment i DreamPunk Entertainment, la pel·lícula està basada en el best-seller del New York Times Mary: The Summoning de Hillary Monahan. La història es centra en un grup de adolescents que descobreixen un antic conjur que evoca al veritable Bloody Mary. Quan la aterridora entitat atrau a una de les noies a través del mirall, ella queda atrapada en el passat vivint els últims dies de la veritable Mary Worth. Amb el temps acabant-se, els demés han de descobrir una manera de salvar a la seva amiga en el passat mentre vencen a una aterridora Bloody Mary en el present.

Reddick ha escrit el guió amb John Stancari, que va morir el 2018 desprès d’una llarga lluita contra el càncer. Bloody Mary: Origins marca la primera pel·lícula produïda per Stancari i està dedicada a la seva memòria. La guanyadora del Emmy, Lane Shefter Bishop (The Venice Murders), dirigirà i produirà a través de la seva companyia Convoke Media, al costat de Ryan Martin i Angela Ziegler de DreamPunk Entertainment. Brandon Evans serà el productor executiu a través de Brick Lane Entrertainment i també Slater, i el càsting ja està en marxa.

En una declaració sobre el projecte, Slater va explicar: “El guió du la combinació característica de suspens, humor i horror de Reddick a una versió completament nova de la llegenda urbana que els meus amics i jo jugàvem quan érem nens. De la mateixa manera que “Destí Final” va crear una franquícia cinematogràfica que han gaudit generacions, el nostre objectiu és que “Bloody Mary” generi pel·lícules continues amb la mateixa longevitat impressionant”.

Destí Final estrenada l’any 2000 i dirigida per James Wong a partir d’un guió escrit amb Reddick i Glen Morgan, la franquícia Destí Final de Reddick gira al voltant de adolescents que enganyen a la mort escapant per poc d’un esdeveniment catastròfic, sols per a trobar-se perseguits per una força invisible i malèvola determinada per a reclamar les seves vides de maneres elaborades i sovint espantoses. Fins ara, la pel·lícula ha generat cinc seqüeles, inclosa la pròxima Destí Final: Bloodlines, la qual la seva estrena està prevista per al pròxim any, mentre que la franquícia celebrarà el seu 25è aniversari. Al llarg de la seva cursa que abasta tres dècades, Reddick ha escrit i produït més de 40 projectes de cinema i televisió en total. Més recentment, ha escrit les series de Netflix Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles i A Tale Dark & Grimm.

Els crèdits recents de Convoke inclouen el romanç de ciència-ficció ReEntry protagonitzat per Emily Deschanel, la pel·lícula d’acció criminal King Killers amb Frank Grillo, la pel·lícula de terror The Sacrifice Game protagonitzada per Mena Massoud, la pel·lícula de terror i ciència-ficció Code Red amb Peyton List i Bailee Madison i How The Gringo Stole Christmas protagonitzada per George Lopez. En els últims anys, Slater també ha produït pel·lícules de gènere, inclosa Don’t Turn Out the Lights, dirigida per Andy Fickman i la pròxima pel·lícula Don’t Long Off, de Brandon i Harrett Baer.

(via Deadline)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada