Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 12 de juliol del 2024

'Captain America: Brave New World'.

Ja tenim disponible el primer tràiler de Captain America: Barve New World i mostra una cop d’ull previ de la pròxima entrega de la franquícia de Capità Amèrica de Marvel Studios.

En la nova pel·lícula de Capità Amèrica, Mackie reprendrà el seu paper de Sam Wilson, aquest cop assumint el paper de Capità Amèrica desprès dels esdeveniments de Avengers: Endgame. Capità Amèrica: Un Nou Món Valent s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 14 de Febrer de 2025.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un primer cartell...

          

          


Actualment, gran part de la trama de Brave New World es manté en secret. La pel·lícula provablement abordarà les conseqüències de Avengers: Endgame de 2019 i veurà a Sam Wilson bregant amb les seves noves responsabilitats com a Caiptà Amèrica.

La pel·lícula està dirigida per Julius Onah, qui anteriorment va realitzar The Girl Is in Trouble de 2015, The Cloverfield Paradox de 2018 i Luce de 2019. La pel·lícula ha estat escrita per Malcolm Spellman, Dalan Musson i Matthew Orton.

El repartiment de Capità Amèrica: Un Nou Món Valent inclou a Anthony Mackie, Harrison Ford com el General Ross, Danny Ramirez com a Joaquin Torres, Carl Lumbly com a Isaiah Bradley, Tim Blake Nelson com a Samuel Sterns/Lider, Shira Haas com aRutha/Sabra, Liv Tyler com a Betty Ross, Xosha Roquemore, Giancarlo Esposito i Seth Rollins.

Mackie ha protagonitzat anteriorment Capità Amèrica: Soldat d’Hivern de 2014, Venjadors: La Era d’Ultró de 2015, Ant-Man de 2015, Capità Amèrica: Guerra Civil de 2016, Venjadors: Guerra Infinita de 2018 i Venjadors: Joc Final de 2019, totes les quals van veure a Sam Wilson sent Falcon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada