Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 11 de juliol del 2024

'Mother's Instinct'.

Neon ha publicat un nou tràiler de Mother’s Instinct, que mostra un avanç del pròxim thriller psicològic protagonitzat per Anne Hathaway i Jessica Chastain.

El tràiler de Mother’s Instinct detalla la relació entre Celine (Hathaway) i Alice (Chastain). També detalla la pèrdua del fill de Céline, el que desencadena una relació entre Celine i el fill de Alice de la que Alice desconfia.

La pel·lícula es va estrenar internacionalment a principis d’aquest any i ara s’estrenarà als Estats Units a finals d’aquest mes.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


“Las mestresses de casa Alice i Celine són millors amigues i veïnes que semblen tenir-ho tot”, es pot llegir en la sinopsis oficial de la pel·lícula. “Tot i això, quan un tràgic accident trenca l’harmonia de les seves vides, la culpa, la sospita i la paranoia comencen a desfer el seu vincle fraternal”.

Mother’s Instinct està protagonitzat per Hathaway, Chastain, Kelly Carmichael, Paul Nelson i Jacques-Henri Bronckart. La pel·lícula està dirigida per Benoît Delhomme, a partir d’un guió escrit per Sarah Conradt basat en la novel·la Derrière la haine de Barbara Abel, a més a més de servir com una nova versió de la pel·lícula francesa de 2018 del mateix nom.

Mother’s Instinct s’estrenarà el 26 de juliol i també s’estrenarà digitalment unes setmanes desprès, el 13 d’agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada