Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 16 de juliol del 2024

'Wonder Man'.


El repartiment de Wonder Man està creixent, amb Byron Bowers llest per a unir-se al repartiment de la pròxima sèrie de Disney+. (via Deadline)

Bowers ha aparegut recentment en una varietat de projectes d’alt perfil, inclòs un paper a Kimi e Irma de 2022, Swarm de 2023 i la pròxima Lady in the Lake. El comediant també ha aparegut a The Eric Andre Show, Jimmy Kimmel Live! I en molts altres programes d’entrevista pel seu treball de comèdia.

La sèrie Wonder Man està essent desenvolupada per Destin Daniel Cretton (Shang-Chi i la Llegenda dels Déu Anells) i l’escriptor i productor Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community), amb Guest com a escriptor principal i Cretton com a productor executiu i dirigint alguns episodis. El projecte serà part del acord general de Cretton amb el estudi. A més a més de Cretton, la cineasta de The Photograph, Stella Meghie també dirigirà diversos episodis.

La sèrie de Disney+ estarà protagonitzada pel guanyador del Emmy, Yahya Abdul-Mateen II com a Simon Williams/Wonder Man. A més a més, la sèrie també hi haurà Demetrius Grosse com a Eric Williams/Grim Reaper, Ben Kingsley com a Trevor Slattery, Ed Harris com a Neal Saroyan, Lauren Glazier i Josh Gad.

Wonder Man és un dels personatges més antics en la llarga història de Marvel i es va presentar per primer cop l’any 1964 en una de les primeres edicions de Avengers. El personatge, anomenat Simon Williams, va ser creat per Stan Lee, Don Heck i Jack Kirby, i es va presentar inicialment com un supermalvat que va lluitar contra els Venjadors.

A finals de la dècada de 1970, Wonder Man es va convertir en un heroi i finalment va acabar unint-se als Venjadors en diverses interaccions del equip. Imbuït d’energia “iònica” pel Baron Zemo, Wonder Man té poders semblants a altres superherois, que inclouen major força, velocitat, resistència, durabilitat, reflexos i agilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada