Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 10 de juliol del 2024

'The Devil Wears Prada 2'.


S’ha revelat que The Devil Wears Prada 2 finalment està succeint i la seqüela està en procés a Disney.

Segons fonts de Deadline, la guionista de la pel·lícula original, Aline Brosh McKenna (27 Dresses, We Bought a Zoo), ha estat contractada per a escriure una seqüela de l’exitosa pel·lícula de 2006 protagonitzada per Anne Hathaway i Meryl Streep.

La primera pel·lícula es va basar en la novel·la de 2003 de Lauren Weisberger. En la pel·lícula, Andy Sachs (Anne Hathaway), llicenciada en periodisme, va aconseguir treball com a assistent junior del editor en Cap d’una revista d’alta costura. La seva nova Cap, Miranda Priestly (Meryl Streep), és bàsicament la Cap infernal, però Andy aconsegueix superar un acalorat inici a la feina i aviat descobreix que s’assembla cada cop més a la seva aparentment despietada mentora.

Meryl va obtenir una nominació al Oscar pel seu paper, mentre que la pel·lícula va resultar ser un gran avanç per Emily Blunt.

Segons s’informa, la seqüela veurà a Miranda Priestly al final de la seva carrera mentre brega amb la davallada de les revistes tradicionals.

No hi ha informació sobre el retorn de Hathaway, Streep o Blunt per a The Devil Wears Prada 2. Tot i això, Puck ha informat que Streep i Blunt tornaran a interpretar els seus respectius papers. Segons s’informa, el director David Frankel (Marley & Me, Band of Brothers) està en converses per a tronar per a la seqüela, de la mateixa manera que la productora Wendy Finerman (Forrest Gump).

Anne Hathaway havia refredat les expectatives del retorn per a la seqüela. “No se si hi pot haver-hi [una seqüela]”, va dir a The View el 2022. “Simplement crec que aquesta pel·lícula estava en una era diferent. Ara tot s’ha tornat digital i aquesta pel·lícula es centra en el concepte de produir quelcom físic i és simplement molt diferent”.

The Devil Wears Prada es va estrenar el Juny de 2006 i va recaptar la impressionant xifra de $326,7M a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada