Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 2 de juliol del 2024

'Longlegs'.

S’ha publicat el tràiler final de Longlegs.

Neon ha compartit un últim tràiler de Longlegs, la pròxima pel·lícula de terror sobre assassins en sèrie protagonitzada per Nicolas Cage. La pel·lícula s’estrena als cinemes dels Estats Units a finals d’aquest mes.

A continuació podeu veure el tràiler final...

          

          


“A la cerca d’un assassí en sèrie, una agent del FBI descobreix una sèrie de pistes ocultes que ha de resoldre per  aposar fi a la aterridora onada d’assassinats”, es pot llegir en la sinopsis.

Cage interpreta al assassí en sèrie perseguit per el FBI a Longlegs, tot i això, l’aparença de Cage a la pel·lícula no es revelarà fins que s’estreni el film.

El director i escriptor Osgood Perkins li va dir a Entertainment Weekly sobre l’aparença de Cage: “Està duent a la gent a veure un espectacle de fenòmens a una carpa de circ. Tenim la cosa darrera de la cortina i quan hi hagi prou gent reunida al nostre voltant, obrirem la cortina”.

Cage va afegir: “És l’equivalent a posar una etiqueta d’advertència en un pot de nitroglicerina. El monstre és una substància molt, molt perillosa. La forma en que és mou, es revela i es desplega, ha de tractar-se amb molt de compte. Oblidat de l’explosió del cinema, tota la ciutat podria explotar, no el país, potser inclús el món. Ell canviarà la teva realitat. Les teves portes de la percepció s’obriran i la teva vida no tornarà a ser la mateixa”.

Longlegs també està protagonitzada per Maika Monroe, Blair Underwood, Alicia Witt, Michelle Choi-Lee, Dakota Daulby, Kiernan Shipka i Jason Day.

Abans de Longlegs, Perkins (que és fill de Anthony Perkins, qui va interpretar a Norman Bates a Psicosis de Alfred Hitchcock) va dirigir The Blackcoat’s Daughter de 2015, I Am the Pretty Thing That Lives in the House de 2016 i Gretel & Hansel de 2020. Ara està treballant en una adaptació de The Monkey de Stephen King amb Theo James, Tatiana Maslany i Elijah Wood.

Longlegs arribarà als cinemes dels Estats Units el 12 de Juliol de la ma de Neon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada