Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 30 de juliol del 2024

'Spellbound'.

Fa tant sols una hora publicava la notícia de que ahir Netflix havia publicat un nou cartell de la seva pròxima pel·lícula animada Spellbound, procedent de Skydance Animation. Doncs ara, fa una estona, acaba de publicar-ne el tràiler oficial. Amb el repartiment de veus encapçalat per Rachel Zegler i Nicole Kidman.

La pròxima pel·lícula ha reunit als creatius de Toy Story, Shrek, La Sirenita, La Bella i la Bestia i Enredats. Spellbound està dirigida per Vicky Jenson, amb la banda sonora original del reconegut compositor Alan Menken. També està protagonitzada per John Lithgow, Jenifer Lewis, Nathan Lane, Tituss Burgess i Javier Bardem.

Spellbound segueix les aventures de Ellian, la tenaç filla dels governants de Lumbria, que ha d’emprendre una audaç missió per a salvar a la seva família i al seu regne desprès de que un misteriós encanteri transformi als seus pares en monstres”, diu la sinopsis.

Amb cançons de Menken i Glenn Slater, Spellbound està escrita per Lauren Hynek, Elisabeth Martin i Julia Miranda, amb John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg i Bruce Anderson com aproductors.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

“Espero que el públic vegi lo increïble que és l’art de l’animació quan es tracte d’ensenyar lliçons difícils a les pròximes generació. Spellbound tracte temes delicats amb moltes imatges precioses, musica i un punt de vista al·legòric a problemes de la vida real que els nens a vegades s’enfronten”, va dir Zegler en un comunicat.

“Per a mi, la història [de Spellbound] és inclús més universal que els detalls d’aquesta dinàmica familiar. Per a mi, parla als nens i als seus pares, a la mena d’alineació que pot succeir a mesura que creixem i els passos que hem de fer per a superar-los junts i sortir del altre costat amb una millor comprensió”, va dir el director.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada