Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 3 de juliol del 2024

'Now You See Me 3'.


Lionsgate ha anunciat la data d’estrena de Now You See Me 3, la tercera entrega de la saga protagonitzada per Jesse Eisenberg.

La franquícia temàtica de màgia s’enfrontarà a altres pel·lícules d’alt perfil el mes de novembre de 2025, Now You See Me 3 arribarà als cinemes el 14 de novembre de 2025.

Això l’enfrontarà actualment a Zootopia 2, Wicked: Part TWo, Blade de Marvel Studios i Bugonia de Yorgos Lanthimos aquest mes.

Sens dubte, Lionsgate confia en les seves possibilitats. Les dues primeres pel·lícules van recaptar un total de $686.621.595 en tot el món. Now You See Me 3 continuarà la història dels mags lladres coneguts com Els Quatre Genets. Tot i això, no és coneixen els detalls de la trama. Hauran passat nou anys des de Now You See Me 2 quan arribi als cinemes la tercera pel·lícula. Això, per descomptat, si és compleix la data.

Now You See Me 3 veurà el retorn de Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco i Morgan Freeman. Els nous membres del repartiment inclouen a Justice Smith, Dominic Sessa, Ariana Greenblatt i Rosamund Pike.

La pel·lícula estarà dirigida per Ruben Fleisher (Venom, Zombieland) i està escrita per Michael Leslie (The Hunger Games), Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie) i Eric Warren Singer (Top Gun: Maverick). Estarà produïda per Bobby Cohen i Alex Kurtzman, els quals també van produir els dos primers films.

(Via comingsoon.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada